У Кременчуці антикоронавірусні чоловічки кілька разів на день дезинфікують громадський транспорт

16.03.2020, 08:08 Переглядів: 7 483 Коментарів: 4

 

Дезінфекційну обробку по всій області також проводитимуть на залізничних вокзалах, автостанціях та у транспортних засобах

У Кременчуці антикоронавірусні чоловічки дезинфікують громадський транспорт, аби запобігти можливому розповсюдженню COVID-19. Як повідомляє пресслужба Кременчуцької міськради, це стосується тролейбусів, маршруток, крім того, у мерії запропонували проводити дезінфекцію ще й транспорту приміських сполучень, який курсує через Кременчук.


«Кременчуцьке тролейбусне управління» кілька разів на день проводить вологе прибирання та протирання поручнів антибактеріальним дезрозчином. У КТУ проводять також повну дезінфекцію салонів тролейбусів.


Те ж саме роблять і у кременчуцьких маршрутках — з метою профілактики захворювань на інфекційні хвороби 2-4 рази на день здійснюють дезінфекцію. Особливу увагу приділяють проведенню дезінфекційних заходів у маршрутках після перевезення пасажирів у години пік — спеціальним дезрозчином протирають поручні у автівках. Після завершення робочого дня повністю миють та дезінфікують маршрутні авто.


Крім того, у мерії Кременчука вирішили зобов'язати перевізників, які працюють на приміських маршрутах, також проводити дезінфекцію свого транспорту, адже приміські маршрутки рухаються містом і перевозять кременчужан в тому числі.


Варто зазначити, що на засіданні тимчасової обласної протиепідемічної комісії начальник Управління інфраструктури ОДА Сергій Марчишинець сказав, що проводитимуть дезінфекційну обробку залізничних вокзалів та автостанцій.


А завідувач відділення дезінфектології ДУ «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» Петро Маційчук розповів про рекомендації ВООЗ. Згідно них, у місцях скупчення людей – ринках, супермаркетах, кафе, торгових центрах – потрібно здійснювати вологе прибирання всіх приміщень із використанням дезінфекційних засобів не менше трьох разів за зміну з ретельним провітрюванням.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
16 березня 2020 12:18

Это нормальна практика, все общественные места должны своевременно обрабатывать. Да бы не допустить прониктовения и распостранения вируса в нашем городе. Берегите себя.

 


8 4
44
1
16 березня 2020 12:45

Здорово, что дезинфицируют все маршрутки и троллейбусы, ведь там большая вероятность того, что можно заразится. В Кременчуге следят за ситуацией, и всеми возможными способами делают так, что бы наш город обошел этот вирус. 


6 5
0
16 березня 2020 13:29

Тётя с резиновой перчаткой, улыбнуло! Покажите пример тупым китайцам, как нужно боротся с заразой


3 2
0
16 березня 2020 13:31

пусть лучше обрабатывают,даже если у нас будет всё хорошо, предостеречься лишним не будет уж точно. Люди переляканные, гребут всё в магазинах,ужас

 


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх