«Кремінь» зіграв з «Вікторією» та взяв курс на чемпіонат України

14.03.2020, 18:18 Переглядів: 8 497 Коментарів: 4

 

Кременчужани перший матч чемпіонату зіграють без підтримки вболівальників

Футбольний клуб «Кремінь» сьогодні, 14 березня, зіграв заключний матч в рамках підготовки до чемпіонату Першої ліги. Підопічні Сергія Свистуна на своєму полі прийняли «Вікторію» (Миколаївка, Сумська область), яка виступає в чемпіонаті України серед аматорів. Аматори з Сумщини напередодні у Горішніх Плавнях зіграли внічию з «Гірник-Спортом», а у Харкові лиш пенальті дозволило «Металісту 1925» вирвати перемогу у сумчан.

 

«Кремінь» - «Вікторія» - 1:3

«Кремінь»: Олійник (Закорський, 46), Клюс (Смірнов, 46), Курелєх, Бичков, Черниш (Грецайчук, 46), Пилипенко (Моцик, 46), Лобода (Бараннік, 46), Козлов (Алантьєв, 46), Астахов (Даниленко), Білоус (Янаков, 46), Кривенко (Куць, 46). Головний тренер: Сергій Свистун

 

«Кремінь» у гольовому матчі поступився «Вікторії» з рахунком – 1:3. Першими відкрили рахунок гості: на 18 хв потужним ударом гравець «Вікторії» відправив м’яч у дальню дев’ятку. На початку другого тайму суперник збільшив перевагу – 0:2. За кілька хвилин кременчужани скоротили відставання – відзначився Ігор Алантьєв. Проте остаточну крапку в матчі поставили гості з Миколаївки – 1:3.

 

На жаль, нашим хлопцям не вдалося перемогою привітати головного тренера «Кременя» Сергія Свистуна з Днем народження.

Попереду «Кремінь» проведе посилені тренування та готуватиметься до матчу в чемпіонаті. 22 березня «Кремінь» на стадіоні «Кремінь-Арена» прийме півфіналіста Кубку України – «Минай».


 


«Будемо готуватися, а там життя покаже»


Головний тренер «Кременя» Сергій Свистун після гри з «Вікторією» розповів, що не вистачає часу на підготовку команди до чемпіонату.
- Ми всього місяць працюємо… Нам не вистачає часу на підготовку. Функціонально команда більш/менш готова в русі, але у майстерності та швидкості мислення ми відстаємо.
 
- Чи готова команда до старту чемпіонату?
- Одна справа стартувати, а інше як грати. Кістяк команди вимальовується. Будемо готуватися, а там життя покаже.
 
Зауважимо, що на сьогодні команда й досі укомплектовується й переглядає гравців.


Автор голу в матчі з «Вікторією» Ігор Алантьєв після матчу поділився, що вперше для себе зіграв на іншій позиції.
 
- Гол забив не очікувано для себе, оскільки вперше зіграв на цій позиції. Швидше за все, не дарма Сергій Володимирович дає можливість зіграти кожному на різних позиціях.


Я думаю, що нам не вистачило швидких і якісних контратак, щоб забити більше голів. Ми будемо над цим працювати на тренуваннях, щоб потім перенести це в гру.


Фізична готовність команди вже на хорошому рівні в порівнянні з першою товариською грою ми знатно додали у фізичному плані. Будемо працювати над командними діями, щоб більше розуміти один одного. Настрой команди бойовий, будемо боротися за кожну можливість, щоб отримати очки в скарбничку.
 
Про гру з «Минаєм»
 
- «Минай» - дуже хороша команда як показала її гра в Кубку України. Клас цієї команди показав, що вони гідні грати в ? фіналу кубка України. У нас є ще час вивчити цього суперника і підійти у повній готовності до цього матчу. Дуже шкода, що ця зустріч відбудеться без вболівальників, хотілося щоб стадіон був забитий. Тим більш погода зараз дозволяє прийти на стадіон, але на жаль, є вказівка і ми повинні дотримуватися її.

 

Перший матч без глядачів


Через впровадження карантину на території України до 3 квітня матчі УПЛ, Першої та Другої ліг пройдуть без глядачів. Перші два матчі весняної частини чемпіонату «Кремінь» проведе без глядачів. Гра з «Минаєм» та виїзний матч у Краматорську відбудеться без підтримки вболівальників.



На виконання постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Виконавчий комітет Української асоціації футболу вирішив:

  • у період із 12 березня до 3 квітня 2020 року проводити матчі УПЛ, Кубку України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ, вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстра-ліги, Кубку України з футзалу без глядачів та за умови, що загальна чисельність усіх учасників матчу та осіб, задіяних у його організації та проведенні (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), не перевищуватиме 200 осіб із урахуванням додаткових обмежень, що можуть бути встановлені органами місцевого самоврядування у відповідних адміністративно-територіальних одиницях;
  • зобов’язати відповідних організаторів змагань призупинити проведення усіх змагань ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд у всіх вікових категоріях у період із 12 березня до 3 квітня 2020 року;
  • доручити регіональним асоціаціям футболу прийняти рішення про призупинення або проведення без глядачів змагань обласного, районного та міського рівня у період із 12 березня до 3 квітня 2020 року з урахуванням рішень органів місцевого самоврядування у відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

 

 

До уваги вболівальників «Кременя» - вхід на стадіон у день гри буде закритий. Тому клуб просить з розумінням віднестися до впровадження карантинних заходів. Журналісти потраплять на стадіон лише за умови попереднього отримання акредитації.


Для підтримки бойового духу команди давайте організуємо флешмоб. Для цього необхідно зробити цікаві фото з емблемою «Кременя» або записати відео зі словами підтримки команди. Фото та відео скидайте на Viber 098-71-354-21.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
14 березня 2020 22:02

Скорей всего чемпионата не будет,и под этой шум надо эту"команду" снимать и не позорить наш город.Ну,а остальным,что остаются(начальство) им минималку платить, всё равно не на заводе работают.


7 3
103
15 березня 2020 10:16

Цитата: The best

Скорей всего чемпионата не будет,и под этой шум надо эту"команду" снимать и не позорить наш город.Ну,а остальным,что остаются(начальство) им минималку платить, всё равно не на заводе работают.

 

Ламати - не будувати. Легко знищити, а Ви спробуйте зберегти й примножити, це не так легко. Кожна команда переживає не найкращі часи, у нас зараз темна смуга, але команда рук не опускає й продовжує битися. 


3 6
0
15 березня 2020 17:09

... а Ви спробуйте зберегти й примножити, це не так легко.

А кто должен пробовать?????? Мы выбирали людей, которые ОБЕЩАЛИ "зберігати та примножувати". А что имеем? А по поводу отмены чемпионата, так я соглашусь с тем мнением, что чемпионат надо отменять. Кому нужен футбол без зрителей???


0 0
364
15 березня 2020 17:52

Цитата: Kremzp

... Мы выбирали людей, которые ОБЕЩАЛИ "зберігати та примножувати". 

 

Ви шось плутаєте. Ті, кого Ви обрали, обіцяли дослівно "каманда будєт существавать". Так шо їжте те, шо Вам обіцяли. А наступного разу на виборах думайте краще, кого обирати. 

З приводу матчів без глядачів повністю Вас підтримую. 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх