Територію Кременчуцької коконосушарки засмітили мешканці з сусіднього будинку: працівників хотіли оштрафувати

2.03.2020, 14:41 Переглядів: 3 296 Коментарів: 1

Але потім члени адміністративної комісії замість штрафу у 850 грн закрили справу

26 лютого на засіданні адміністративної комісії розглядали протокол, який надіслала Автозаводська районна адміністрація стосовно Кременчуцької коконосушарки «Міжрайшовк» на вулиці Київській, 71 через те, що територія цього підприємства захаращена сміттям (а це порушує правила благоустрою Кременчука).


Знервована адміністраторка Ганна Федорівна прийшла на засідання та пояснила, що мешканці сусідньої дев'ятиповерхівки раніше викидали сміття у сміттєві баки, які знаходилися поруч. Але потім ці баки перенесли далі по вулиці, до льодової арени «Айсберг». З тих пір, лінуючись, люди кидали пакети зі сміттям на території, яка належала коконосушарці. Адміністраторка неодноразово просила людей не смітити, але вони лише відмахувалися від жінки.


Також вона повідомила, що на коконосушарці працює три інваліди та пенсіонерка, які не в змозі прибирати сміття. Разом з тим, підприємство державне (належить Фонду державного майна), переживає скрутні часи та не має грошей, аби найняти двірника.


Пенсіонерка Ганна Федорівна додала, що своїми силами прибирає сміття, яке постійно з'являється, але за станом здоров'я робити це їй тяжко. І якщо на підприємство накладуть штраф, то гроші на його виплату взяти просто ніде.


На початку члени комісії хотіли накласти штраф на підприємство у 850 грн, але під час обговорення змінили свою думку та закрили цю справу. Вони порадили Ганні Федорівні написати листа до управляючої компанії, яка обслуговує багатоповерхівку, аби вона допомогла вирішити питання з мешканцями та їхнім сміттям.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 656
2 березня 2020 15:10

Вони порадили Ганні Федорівні написати листа до управляючої компанії, яка обслуговує багатоповерхівку, аби вона допомогла вирішити питання з мешканцями та їхнім сміттям.

 

"Автозаводська районна адміністрація" Вы чё там в край оборзина наелись?Может вы подорвете свою дупу и тоже напишете письмо?Или на этом ваш благоустрий закончился?




24 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх