Кам'яні Потоки та Білецьківка проти об'єднання з Кременчуком

20.02.2020, 09:27 Переглядів: 5 553 Коментарів: 3

  

Ініціативна група зустрілася з головою Полтавської облдержадміністрації

Ініціативна група Кам'янопотоківської ОТГ зустрілася з головою Полтавської облдержадміністрації Олегом Синєгубовим. Зa інформацією пресслужби Полтавської ОДА, зустріч відбулася з ініціативи жителів громади. Вони стурбовані тим, що до Перспективного плану їх подали як об’єднананих з Кременчуком.


    


- Відбулися деякі зміни в Перспективному плані об'єднання громад про які ми не знали, тому приїхали до голови, щоб прояснити ситуацію. Ми вже цілісна громада, але нас хочуть приєднати до Кремечука. Якщо це відбудеться, ми не зможемо відстоювати свої інтереси. У нас хотіли знищити медицину, освіту, але ми цього не допустили, – сказала сільський голова Білецьківської сільської ради Анна Самойлюк.


Кам'янопотоківська сільська громада створена 8 листопада 2019 року, до її складу ввійшли Білецьківська та Кам'янопотоківська сільські ради.


 

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов запропонував жителям відстоювати свої права й боротися за своє існування. Запросив їх на засідання Мінрегіону, яке проведуть у відкритому форматі й там внести свої пропозиції, та висловити невдоволення. Також очільник області  ініціював написання листа до Міністерства розвитку громад та територій України.


Як розповіла в.о. директора Департамента економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Олена Онупко, перспективний план до Кабміну подали 10 лютого в розрізі громад, що входитимуть разом з картографічними матеріалами. 17 лютого інформацію доповнили паспортами спроможних громад, які формувалися протягом 7 днів. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

187
20 лютого 2020 11:14

Ну и слава богу))) 


7 2
0
20 лютого 2020 11:21

Чому дві великі громади  не можут створити свою ОТГ? Навіщо їм Кременчук, де на сесії їх депутатів і слухати не будуть, а мер  і Ко буде тягнути тільки проекти міста, а на селах поставить хрест, як зараз відбувається з віддаленими районамми міста


15 1
417
20 лютого 2020 11:21

Вон пусть со Светловодском и Власовкой объеденяются. Они уже лет тесять как хотят. 


8 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх