Всеволод Толстушко з ХК «Кременчук» – кращий захисник УХЛ

11.02.2020, 14:31 Переглядів: 1 904

 

Наш гравець у трійці кращих 

Всеволода Толстушка, який грає у хокейному клубі «Кременчук», визнали кращим захисником УХЛ - Парі-Матч в січні. Про це повідомляє пресслужба Української хокейної ліги. 


Українська хокейна ліга і ТМ «Parimatch» продовжують традицію щомісячного вручення нагород кращим гравцям чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч. Також спеціальні нагороди хокеїсти отримають від компанії SPORT CARD.


Кращим голкіпером в січні став Олександр Хомутов з «Дніпра». У 5 матчах воротар відбив 92,3% кидків, заробивши коефіцієнт надійності 2.13. 3 матчі з 5 стали переможними для «щук», а ще в одній грі херсонці поступилися в овертаймі.


Володарем нагороди кращому захиснику місяця став лідер оборони «Кременчука» Всеволод Толстушко. У 7 матчах гравець набрав 7 (2+5) очок при показнику корисності +7, відзначившись, в тому числі закинутими шайбами в ворота «Білого Барса» і «Донбасу».


Кращим нападником січня став Роман Благой з «Білого Барса». Форвард набирав очки у всіх 7 матчах білоцерківців, відзначившись 16 (8 + 8) результативними балами при показнику корисності +5. Благой вніс значний внесок в успіхи «барсів» в січні, зробивши хет-трик у ворота «Донбасу» і дубль в матчі з «Кременчук». 6 з 16 очок Благой набрав при грі в нерівних складах, а 2 шайби з 8 стали переможними для «Білого Барса».


Автором кращої шайби місяці став нападник МХК «Динамо» Михайло Геворкян. Форвард отримав передачу на хід зі своєї зони, відірвався від захисника «Дніпра», зблизився з голкіпером, обманним рухом обіграв воротаря і закинув шайбу в ворота.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх