Кременчужан закликають відмовитися від зарплати «в конвертах»

9.02.2020, 15:09 Переглядів: 3 466 Коментарів: 3

 

Щотижнево проводяться  обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання на території міста Кременчука та Кременчуцького району

На сьогодні, чимало українських компаній здійснюють свою діяльність шляхом максимального скорочення витрат, у тому числі і на оплату праці. Масово користуються схемами мінімізації податків… Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького управління Головного управління ДПС у Полтавській області.

  

Через різні схеми роботодавці уникають легального використання робочої сили, утримують працюючих без укладання з ними договорів, приховують від обліку та оподаткування розміри своїх реальних доходів та фактичної заробітної плати найманих працівників, виплачуючи заробітну плату «в конвертах», не здійснюють оплату внесків до соціальних фондів, підтримуючи «подвійну» бухгалтерію та багато чого іншого.

 

Страх втрати роботи і джерела доходу змушує багатьох найманців змиритися з заробітною платою у «конверті».

 

Маючи, звичайно, надію на свідомість громадян контролюючі органи за дорученням влади контролюють дотримання трудового законодавства та детінізації заробітків.

 

Кременчуцьким управлінням ГУ ДПС у Полтавській області в складі робочої групи з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створеної при Виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради, постійно проводиться роз’яснювальна робота щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками. Щотижнево проводяться  обстеження місць здійснення діяльності суб’єктів господарювання на території міста Кременчука та Кременчуцького району.

 

- Шановні працедавці! Не чекайте проведення перевірки, своєчасно оформляйте найманих працівників, виплачуйте і відображайте в звітності реальну зарплату. Застосування нестандартних форм зайнятості позбавляє робітників соціального захисту, здешевлює людську працю, погіршує умови праці, поглиблює існуючу дискримінацію молоді та людей передпенсійного віку

 

Шановні громадяни! Не позбавляйте себе соціальних благ, забезпечте собі старість, не сприяйте порушенням трудового законодавства. - йдеться у повідомленні.

Теги: зарплата
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 656
9 лютого 2020 15:18

smilesmilesmile Ну вы даете играть в самую большую пирамиду"Пенсия",платят отчисления все,а получают пенсию выжившие\дожившие,да и то копейки.


49 2
4 363
1
9 лютого 2020 19:17

учитывая продолжительность жизни мужиков в 66 лет, то смысл с тех соцгарантий, они до них все равно не доживут....


27 3
184
10 лютого 2020 11:15

Да, и жить на минималку! Мир труд май! 

Не живи, а существуй!

И в конце получиш ... пенсию.


3 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх