Покажи свої доходи: кременчужан закликають подавати декларації

16.01.2020, 07:16 Переглядів: 2 650 Коментарів: 2

Кампанія декларування стартувала 1 січня

З 1 січня в Україні розпочалась Кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького управління Головного управління ДПС у Полтавській області. 


До 30 квітня кременчужани зобов’язані виконати свій конституційний обов’язок - задекларувати доходи, які не були оподатковані у минулому році. 


Декларація про майновий стан і доходи надається до податкової інспекції за місцем податкової адреси громадянина. Зробити це можна або особисто чи через уповноважену на це особу, або за допомогою пошти. Також передбачена можливість декларування засобами електронного зв’язку, зокрема, за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет».


Нагадаємо, що у разі необхідності платники можуть отримати в органах ДПС безоплатні консультації і допомогу в заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи. Бланки декларацій надаються платникам податків безоплатно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 365
1
16 січня 2020 08:46

Не прячьте ваши денежки по банкам и углам, Несите ваши денежки — иначе быть беде. И в полночь ваши денежки заройте в землю там,


9 2
1 177
17 січня 2020 09:35

Руслан Проценко покажет нам, как это делается. Задекларирует в этот раз уж точно без нарушений. Укажет, что он работал у Шаповала помощником на платной основе. Да? Или опять вместо декларации дурилку картонную подсунет? 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх