У «Полтаваобленерго» пообіцяли багато позовів кременчуцьким боржникам за тепло

2.01.2020, 07:15 Переглядів: 3 539 Коментарів: 1

Компанія активізувала роботу зі стягнення минулорічних боргів

У Кременчуцькій філії «Полтаваобленерго» пообіцяли у рази збільшити кількість позовів до боржників за опалення та гарячу воду. Компанія з 25 квітня не надає ці послуги — зараз виконавцем є ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ», тож йдеться про стягнення простроченої заборгованості за період до 25 квітня 2019 року. За словами Ігоря Петруся, керівника Кременчуцької філії «Полтаваобленерго», борги споживачів сягають понад 100 млн грн. Компанія подає позови щодо заборгованості, що підлягає стягненню (термін позовної давності складає три роки).

- У компанії прийняте рішення у максимально короткі терміни швидкими темпами стягувати заборгованість. Це й судові рішення, і судові накази, буде працювати й виконавча служба, - каже Ігор Петрусь.

Зазначимо, що позови про стягнення комунальних боргів суди можуть розглядати за спрощеною процедурою - видавати судові накази без участі у процесі відповідача. Як каже Ігор Петрусь, «Полтаваобленерго» має понад 2,5 тисяч виграних справ щодо боргів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

76
2 січня 2020 11:43

так вот для начала снижайте тарифы, как это будет во многих городах-хотя бы в той же Полтаве! Делайте перерасчёты--а потом позови кидайте-ненажерлыви вы наши!!!!!


17 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх