Молодіжна збірна України з хокею виграла, а юніорська та національна збірні програли

18.12.2019, 17:41 Переглядів: 4 630 Коментарів: 2

 

Про ігри українців інформують УХЛ и Xsport

14 грудня молодіжна збірна України з хокею виграла, а юніорська та національна збірні програли. Про ігри українців інформують УХЛ и Xsport.


Тож молодіжна збірна України провела свій другий матч в рамках домашнього чемпіонату світу в Дивізіоні 1В проти збірної Польщі. Відзначимо, що в першому матчі турніру українська команда поступилася одноліткам з Угорщини з рахунком 1:5.


Другий поєдинок чемпіонату українська «молодіжка» почала набагато впевненіше попереднього матчу - з перших хвилин зустрічі українці обрушили шквал атак на ворота супротивника, проте «прошити» польського голкіпера в першій половині періоду їм так і не вдалося.


Тільки на екваторі двадцятихвилинки Феліксу Морозову і Олександру Пересунько вдалося скористатися помилкою супротивника в обороні і відкрити рахунок закинутою шайбою. І хоч поляки, кинувши всі сили в атаку, намагалися відігратися, проте впевнена гра Артура Оганджаняна в воротах не дозволила польській команді зрівняти рахунок на табло. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою підопічних Олега Ігнатьєва.


Другий період хоч і був досить багатим на гольові моменти від обох команд, проте завершити їх ні українцям, ні полякам так і не вдалося.


Заключний відрізок зустрічі українці почали з шайби Дмитра Даниленка, який точно «прошив» голкіпера супротивника і збільшив перевагу своєї команди до двох шайб. Фактично весь період українці тримали під контролем ситуацію на майданчику і не давали польській «молодіжці» відігратися.


А під кінець поєдинку Олександр Пересунько реалізував штрафний кидок і встановив остаточний рахунок в матчі 0:3 на табло. Таким чином українці з дублем Олександра Пересунька здобули першу перемогу на турнірі.


Польща U20 - Україна U20 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)


Шайби: 0:1 - Пересунько (Морозов, Матусевич) - 5:44; 0:2 - Даниленко (Морозов, Васильєв) - 44:32, 0:3 - Пересунько - бул. - 56:15.


Склад України: Оганджанян (Гурко); Кругляков - Чолач, Васильєв - Матусевич, Логач - Грицюк; Ратушний - Садовиков; Матейченко (К) - Пересунько (А) - Кривошапкин, Архипенко - Морозов - Даниленко (А), Абаджян - Брага - Целогородцев; Сиротенко - Середницький - Панченко.


 

14 грудня в Будапешті збірна України та Угорщини розіграли між собою 5-6 місце на Euro Ice Hockey Challenge. До цієї зустрічі підопічні Сергія Вітера програли два матчі білоруським і південнокорейським спортсменам.


У першому періоді результативними виявилися перші шість хвилин поєдинку. За невеликий проміжок часу (з 4 по 6 хвилини), вболівальники побачили три закинуті шайби. Дві - на рахунку угорців і одна - українських хокеїстів (відзначився Роман Благой, за допомогою Філіпа Пангелова-Юлдашева).


Результат другого періоду щодо рахунку нічим не відрізнявся від першого. А ось по динаміці і кількості гольових моментів перевищував в кілька разів. При тому, що обидві збірні могли закинути не три, а більше шайб. Чого тільки вартий вихід Віталія Ляльки (при рахунку 4:1). Донецький хокеїст зміг втекти від двох угорців, але в останній момент забарився перед воротарем і не зміг закинути. У цій двадцятихвилинці відзначився лише Сергій Бабинець. Також варто відзначити блискучу гру воротаря «синьо-жовтих» Кирила Кучера, який змінив Микиту Гордюшина в другому періоді.


Третій період не був щедрим на голи. Збірна України старанно атакувала, намагаючись забити, а угорці, надійно захищалися і час від часу проводили гострі контратаки. Фінальна сирена зафіксувала на табло рахунок 4:2 на користь збірної Угорщини і п'яте місце. У підопічних Сергія Вітера - шосте.


Угорщина - Україна 4:2 (2:1, 2:1, 0:0)


Шайби: 1:0 - Г. Надь (Бече, Імре) - 3:16; 1:1 - Благой (Пангелов-Юлдашев) - 4:48; 2:1 - Галаніш (Г. Надь) - 5:57; 3:1 - К. Надь (Тербоч, Мадаші - бол.) - 23:51; 4:1 - Галаніш (Г. Надь, Бече) - 25:07; 4:2 - Бабинець - 33:01.


Воротарі: Арані - Гордюшин (Кучер, 23:51).



Юніорська збірна України (U-18) поступилася Франції в заключному контрольному матчі в місті Сержі. Команда Олександра Бобкіна пропустила шість шайб, відповівши тільки двома - відзначилися Микита Казаков і Денис Гончаренко.


Таким чином, українці один раз за три зустрічі обіграли французів (6:4), зазнали однієї поразки в овертаймі (4:5 ОТ) і однієї в основний час.


На цьому навчально-тренувальний збір юніорської збірної України завершився, 15 грудня команда повернулася до Києва.



Франція U-18 - Україна U-18 6:2 (2:1, 2:1, 2:0)


Шайби: 2:1 - Казаков (Зозовський, Коржилецький), 18:15; 2:2 - Гончаренко (Бородай, Симчук), 20:50.


Склад України: Пастух (Полгородник), Сушков, Гладкий, Пруський, Палійчук, Гребеник, Казаков, Первушин. Грабовецький, Варава, Коржилецькій, Гончаренко, Симчук, Бородай, Панасенко, Зозовський, Савицький, Микитюк, Степанченко, Петрашенко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

364
18 грудня 2019 20:13

Дуже оперативноsmile


1 1
0
18 грудня 2019 23:55

Ещё 15 числа поездом с Киева возвращались)))


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх