У Кременчуці з'явиться меморіальна дошка літератору Олегу Головку

19.12.2019, 10:41 Переглядів: 2 025

 

Її встановлять за кошти міського бюджету

У Кременчуці встановлять меморіальну дошку кременчуцькому літератору, члену Національної спілки письменників України Олегу Головку*. Відповідне рішення ухвалили 18 грудня на засіданні комісії з питань найменування об'єктів міського підпорядкування, увічнення пам'яті видатних діячів і подій, встановлення пам'ятних знаків.


Таким чином увічнять пам'ять відомого українського поета, одного з найпомітніших та найталановитіших представників літературної ниви Кременчука. Пам'ятний знак Олегу Головку встановлять за кошти міського бюджету на будинку, де він проживав у нашому місті, за адресою вулиця Першотравнева, 41/3.


*Олег Федотович Головко народився 1 вересня 1940 року в селі Рахни-Собів Гайсинського району Вінницької області. Після закінчення Томського електромеханічного інституту залізничного транспорту у 1962 році приїхав працювати до Кременчука заступником начальника Кременчуцької дистанції сигналізації та зв’язку Південної залізниці (1965–1974). Згодом поїхав у місто Тинда, де працював начальником відділу сигналізації та зв’язку Дирекції будівництва БАМу (1974–1979), після чого знов повернувся у наше місто. З 1979 по 2006 рік працював головним інженером Кременчуцької дистанції сигналізації та зв’язку. Був членом Національної спілки письменників України з 1974 року.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх