Полтавська облрада вже не збирається реорганізовувати Кременчуцький онкодиспансер

9.12.2019, 18:24 Переглядів: 3 380

 

Питання не внесене до порядку денного сесії: депутати Полтавської облради взяли до уваги точку зору депутатів з Кременчука

Депутати Полтавської облради на черговій сесії не збираються розглядати питання про реорганізацію Кременчуцького онкодиспансеру та приєднання його до Полтавського обласного клінічного онкодиспансеру. Питання не внесли до порядку денного чергової сесії, що відбудеться 20 грудня. Про це повідомив депутат Полтавської облради Олександр Алексюк після засідання президії голів фракцій і депутатських комісій, яке відбулося 9 грудня і де формували порядок денний.



Олександр Алексюк каже, що він виступив категорично проти реорганізації, повідомив про позицію депутатів Кременчуцької міськради.


Нагадаємо, 7 грудня під час засідання профільної депутатської комісії з питань охорони здоров'я, освіти головний лікар онкодиспансеру Володимир Севідов сказав, що реорганізація знищить заклад. Секретар міськради Юрій Гриценко заявив, що депутати Кременчуцької міськради підготують звернення до Полтавської облради щодо зняття питання про реорганізацію з розгляду.


Проєкт бюджету облради на 2020 рік передбачає 20 млн грн на реконструкцію з добудовою діагностичного центру будівлі Кременчуцького онкологічного диспансеру. Діагностичний центр — це те, чого не вистачає онкодиспансеру, аби виконати вимоги Державної служби здоров'я і залишитися самостійним закладом. Проте його будівництво було оцінене в 192 млн грн — на таку суму оголошували тендер у цьому році, який був проведений з порушеннями.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх