«Циганков зараз зносить будинок», - голова кооперативу «Металург» про незаконну забудову на березі Дніпра

2.12.2019, 13:03 Переглядів: 4 513

 

Депутати схиляються до того, щоб надати садовому кооперативу ділянку в оренду на 30 років з урахуванням сервітуту на право проходу та проїзду до місця відпочинку

Сьогодні, 2 грудня, земельна депутатська комісія знову розглядала резонансне питання садово-городнього кооперативу «Металург», де незаконна забудова на берегах Дніпра заважає доступу кременчужан до води.


Як доповіла начальник земельного управління виконкому Ірина Безверха, із гаражним кооперативом погоджений договір сервітуту на право проходу та проїзду через земельну ділянку до Дніпра. Буде укладена угода на виконання робіт з виносу меж ділянки, що потрапляє під сервітут. Ірина Безверха запевнила, що ці документи забезпечать мешканцям міста безперешкодний доступ до традиційного місця відпочинку на березі Дніпра.



Ірина Безверха також поінформувала, що з урахуванням сервітуту на сесію готується проєкт рішення про подовження договору оренди кооперативу «Металург» на 30 років.


Зі свого боку, голова кооперативу Євген Олексенко поінформував, що в межі сервітуту потрапляє чотири ділянки, виділені людям під городництво. Одна з них — це ділянка правоохоронця Циганкова, який побудував будинок на березі Дніпра.



- Циганков зараз зносить будинок, - заявив під час засідання комісії Євген Олексенко.


Не всі люди вже хочуть землю в оренду. Одна із городниць кооперативу під час засідання згадала іншу пропозицію (під час минулої сесії її висловив депутат Денис Терещенко): поділ ділянок з подальшим правом приватизації, а до оформлення документів — оренду на два роки. Проте земельна комісія такий варіант уже не розглядає.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх