Друг, якого хворим викинули на вулицю, мріє про новий будинок

2.12.2019, 07:33 Переглядів: 7 464

 

Собака на жаль не може рухати задніми лапами

У "Спецсервісі" живе пес Друг, якого півроку назад викинули хворого в районі Третього Занасипу. Вівчарку наприкінці викинули з машини на вулиці Мічурна в районі залізничного переїзду. На жаль, побачити номери або розгледіти номер машини люди не змогли. Пес погано ходив, задні лапи відмовляли, кожен крок давався йому важко, живіт сильно роздувся. Діагноз встановлений ветеринарами невтішний - асцит черевної порожнини, просто, водянка. Другу зробили операцію та врятували життя. 



- Славний пес, він уже звик до свого нового життя; в якій немає більше господаря і дома, в якій він не бігає по траві, в якій чужі люди стали рідними, в якій весь простір життя обмежилося гратами вольєра. Він живий!


Друг, милий, сумний пес, кожен день він чекає нашої появи, уваги ... Я знаю, що щоранку він прислухається, чи звучить мій голос, я обов'язково повинна зайти до нього у вольєр, погладити, пограти, пригостити вкусняшки ... Він дає мені лапу, стримано радіє ... У таких моментах спілкування, з вічно зайнятими співробітниками, - все його життя. 


Друг цілком життєздатний, навчився пересуватися дуже спритно, він дуже розумний пес, йому б в затишний двір, на травичку, де є своя будка і своя людина, яка любить. - йдеться у повідомленні на сторінці "Спецсервісу".


Зараз пухнастик шукає будинок. Якщо хочете здійснити мрію Другу й стати для нього справжнім другом завітайте до "Спецсервісу". 


КП "Спецсервіс-Кременчук" вул. Горького, 48/75
067 203 21 97 – черговий телефон, Спецсервіс
098 779 54 42 – Кожушко Марина Володимирівна, начальник служби відлову й утримання

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх