Вівчарка, яку викинули з машини на Третьому Занасипі, шукає господарів

1.05.2019, 17:07 Переглядів: 7 957

 

Пес Друг дуже сумував за своїми господарями

До "Спецсервісу" потрапила вівчарка, яку викинули з машини на вулиці Мічурна. За словами очевидців, які побачили цю жахливу картину, песика викинули в районі залізничного переїзду. На жаль, побачити номери або розгледіти номер машини люди не змогли. 

Керівник служби відлову "Спецсервісу" Марина Кожушко на своїй сторінці в фейсбук написала, що пес погано ходить, задні лапи відмовляють, кожен крок дається йому важко, живіт сильно роздути. Діагноз встановлений ветеринарами невтішний - асцит черевної порожнини, просто, водянка. 


- Друзі, ми зробимо все, що в наших силах - необхідне обстеження і будь-яке лікування, але ми не зможемо замінити йому господарів. Пес дуже розумний, в його сумні очі соромно дивитися... Ми просимо всіх, хто дізнається цю собаку, зателефонувати нам і повідомити, що ж сталося. Адже, вчинити так жорстоко, могли не господарі, а сторонні люди - наприклад, злі сусіди, мстиві родичі, буває всяке! Така розумна і красива вівчарка, звичайно, жила в сім'ї і була коханою, це видно з його поведінки... Невже пес став тягарем тому, що захворів? У це неможливо повірити! - розповіла Марина Кожушко.


Вівчарці дали ім'я - Друг. Він майже не виходив з будки, хворі, набряклі лапи не слухалися, він не реагував на ласку, відмовлявся їсти, йому було нічого не потрібно - він чекав своїх господарів. Зараз Друг повільно повертається до життя! Пес впевнено стає на лапи, набряк спадає, і найголовніше - він «відтанув», він став довіряти працівникам "Спецсервісу". 


 


КП "Спецсервіс-Кременчук" вул. Горького, 48/75
067-203-21-97 - черговий телефон, Спецсервіс
098-779-54-42 - Кожушко Марина Володимирівна, начальник служби відлову та утримання


Автор: Альона Душенко Джерело фото: КП "Спецсервіс", Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх