Час вичерпано: петиція щодо ремонту мосту набрала лише 1 884 голоси з необхідних 25 000

7.11.2019, 17:27 Переглядів: 3 382 Коментарів: 1

 

Тепер її заархівували, як і можливість ремонту мосту у Кременчуці

Закінчився збір підписів під петицією про ремонт Крюківського мосту, яку подала Олена Волянська на сайті Президента України. 


За неї кременчужани віддали лише 1 884 голоси з потрібних 25 000. Звичайно, цих голосів недостатньо, а тому тепер біля неї з'явився напис «Не підтримано», і петицію розглянуть як звичайне звернення.



Судячи з коментарів на нашому сайті, кременчужани не вірили, що, навіть зібравши необхідну кількість голосів, петиція дасть результат.


 


Також казали про те, що механізм голосування на сайті надто складний, крім того, люди не бажають залишати свої особисті дані.


 


Дійсною ще є друга петиція від кременчужан, у якій йдеться про будівництво нового мосту у Кременчуці. Проте справи там ще гірші: наразі за неї віддала свої голоси 661 людина. До закінчення голосування залишилося 23 дні, та навряд її чекає інша доля, аніж її попередницю про ремонт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
8 листопада 2019 11:04

Согласен с предыдущими комментариями.Раньше когда не было такой жесткой регистрации могли проголосовать все желающие а сейчас выложить свои данные при регистрации а потом удивляться что с карты уходят средства или твоими данными воспользуются в корыстных целях.Невольно закрадывается подозрение что это сделано умышленно чтоб меньше голосовали и петиции не поддерживали.Верной дорогой идем товарищи!


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх