КВБЗ «одягнув» вагон-зерновоз у вишиванку

6.11.2019, 12:31 Переглядів: 5 130

 

Два зерновози прикрасили орнаментом, сподіваючись, що на виставках вони приваблюватимуть покупців

Крюківський вагонзавод показав вагон-зерновоз у вишиванці – прикрашений стилізованим орнаментом. Фото розміщені на корпоративному сайті підприємства.


 


За інформацією начальника бюро реклами торгової фірми ПАТ «КВБЗ» Сергія Клименка, ідея прикрасити вагон належить директору з реалізації експортної продукції Вадиму Дузіку.


- Ми представляємо нашу продукцію гостям підприємства та на різноманітних виставках. І, щоб не загубитися серед маси таких же вантажних вагонів інших виробників, потрібен був якийсь акцент, елемент, який виділятиме наш вагон, приверне до нього увагу. Вирішили – нехай це буде малюнок із національним колоритом, - розповів Сергій Клименко.


«Вишитою» смугою прикрасили два вагони, повідомляє пресслужба КВБЗ. Один із них стоїть на заводський виставці, другий - для демонстрації на інших майданчиках.


 


Так, нещодавно вагон у вишиванці показали на виставці Real Expo 2019 у Києві. Зерновоз може похвалитися не лише «зовнішністю». Це свіжа розробка крюківських конструкторів, вони є зразками інноваційної продукції КВБЗ. Ці зерновози оснащені візками з підвищеним осьовим навантаженням, завдяки чому мають збільшений об’єм кузова – 124 м3 і вантажопідйомність – 76,5 тонн.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: kvsz.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх