Мотокрос vs теніс: конфлікт спортсменів навколо парку «Студентський»

6.11.2019, 11:01 Переглядів: 4 377 Коментарів: 4

Спортсмени не раз викликали правоохоронців, щоб вирішити питання

До редакції «Телеграфу» звернулися мотоциклісти у яких виник конфлікт з тенісистами щодо проведення тренувань у парку «Студентський».


Богдан Величко розповів, що двічі цього року мотоциклісти збиралися на трасі, щоб провести тренування й двічі до них приїжджала патрульна поліція. За його словами, вони не можуть ужитися з тенісистами, які скаржаться на шум від гулу мотоциклів.


- Позаминулого року в парку на цій трасі проводився чемпіонат України з мотокросу. Цього року нам не дають там тренуватися тенісисти, які розташовані по сусідству й двічі викликали поліцію, - зазначив Богдан, один з учасників мотокросу. - Проблема в тому, що до кінця не оформлена єдина траса в нашому місті. Спілкувалися з міським головою Віталієм Малецьким, він не проти, але справа стоїть на місці.


  


Ми звернулися за коментарем до керівництва тенісного клубу «Прем'єр». Нам розповіли, що в теплу пору року намагаються навіть не косити траву під час тренувань та змагань, адже це заважає тенісистам виступати.


- Хлопці-мотоциклісти самоорганізувалися, зробили доріжку й катаються. Вони катаються без глушників. У таких випадках необхідно використовувати спеціальну техніку на спеціалізованих мототрасах. Такі мототраси виділяються за містом. А у нас через огорожу знаходиться тенісний корт, де ми проводимо чемпіонати міста й України. Проводити змагання з тенісу при їх заїздах просто неможливо. При цьому страждають місцеві мешканці багатоповерхівки які знаходяться поруч з парком, - зауважив директор тенісного клубу «Прем'єр».


Тенісисти зараз проводять в основному тренування в закритому корті й шум їм не дуже заважає. Саме тому останнє тренування мотоциклістів, які вони провели цими вихідними завершилися спокійно без конфлікту.


 

Теги: мотокросс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

171
6 листопада 2019 11:51

Взагалі, то непогано було б виділити і облаштувати ділянку за містом. Охочих багато, а кататися і тренуватися ніде. Пора б мерії звернути на це увагу.


15 1
0
6 листопада 2019 11:56

Мотокросс хорошая штука, но как бы реально выделять место надо за городом. Тем более если есть жалобы. Транспорт там действительно не из тихих, на то и создан. 


13 2
0
6 листопада 2019 22:08

  Я живу Большая Набережная д.25 можно так сказать что самый ближний дом к этой территории ! не знаю и не слышал я  за пять лет  чтобы мешали мотоциклисты жителям моего дома  и прилегающим  ( как говорит директор  «Прем'єр» )
Даже больше скажу ! после того как провели соревнование по мотокроссу на которое мы могли свободно прийти  и посмотреть без всяких заборов !!! ребята стали там дальше тренироваться  , и мы  семьёй  когда замечали что прицепы с яркими мотоциклами ехали в ту сторону  быстренько и с удовольствием шли посмотреть как ребята  тренируются !это красивое и захватывающие зрелище , такое мало где увидишь!!  там встречали многих жителей нашего микрорайона , и не кто из них не жаловался , а тоже с удовольствием приходили посмотреть ! и когда они тренируются  их почти не слышно!!! а если  и слышно то не громче чем проезжает фора !! 
А вот чем полезен теннисный корт для жителей !!??? 
зайти посмотреть просто так не можешь !! когда там проходили соревнования вход простым смертным запрещен !  
а пойти там поиграть в теннис весьма не дешевое удовольствие !!! 



А вот мотоциклисты сами построили тот трек  и не кому не запрещают на нем тренироваться  !!! на ихний трек приезжают велосипедисты  на горны велосипедах Бесплатно !!!! и когда приезжают к ним новички на мотоциклах им бесплатно   помогаю в учении по мотокросс !!! 


6 1
0
7 листопада 2019 06:59

И огромный плюс этим ребятам, что они привели в порядок не  только ту территорию ,что тренируются, а и вокруг нее.
Я сам не однократно был свидетелем как они мото-коссами косили территорию и вывозят мусор после недобросовестных отдыхающих !    А вот  теннисный корт только у себя внутри наводит красоту , а вокруг и бурьян  и мусор который по мере возможности убирают наши коммунальные службы !! 
Поэтому я за мотоспортсменов  !!! к ним можно спокойно прийти и пообщаться , и покататься с ними на своем мотоцикле и еще многому научат , а   не так как избранные за забором !!!!  


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх