Кременчуцький дзюдоїст замислюється над завершенням професійної кар'єри

4.11.2019, 12:02 Переглядів: 2 571

 

Андрій Бурдун та Єлизавета Каланіна відповіли на питання журналістів

Кременчуцькі дзюдоїсти Єлизавета Каланіна й Андрій Бурдун на прес-конференції з журналістами поділилися враженнями від виступів на чемпіонаті України.


4 жовтня у Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед чоловіків та жінок. У складі збірної команди Полтавської області в змаганнях взяли участь вихованці спортивного клубу «Легіон» Андрій Бурдун та Єлизавета Каланіна. На жаль, через травму змагання пропустив Каро Марандян, який виступає у ваговій категорії 66 кг.


Андрій Бурдун посів ІІІ місце у ваговій категорії 66 кг, а Єлизавета Каланіна стала чемпіонкою змагань у ваговій категорії +78 кг.


Тренер спортсменів Василь Волошин зауважив, що Ліза спокійно готується до Олімпійських ігор і посідає 9 місце в олімпійському відборі та 11 місце у всесвітньому рейтингу. Зараз основна задача - увійти у 8, це надасть перевагу в одну сутичку на Олімпійських іграх. Попереду в Лізи ще два турніри до нового року та продовження олімпійського відбору до травня.


Андрій Бурдун зізнався, що трохи переоцінив свої сили, адже всіх попередніх суперників здолав іпоном. 30-річний спортсмен зізнався, що подумує над тим, щоб завершити кар'єру борця. Тому зараз Андрій взяв перерву, щоб зважити всі за та проти. Після чого вирішить чи продовжити карєру спортсмена чи віддати всі сили на виховання молодого покоління дзюдоїстів.


Василь Волошин поділився, що Андрій Бурдун дуже вправний спортсмен, але зміна правил у дзюдо на початку його кар'єри, коли він брав медалі чемпіонату Європи, трохи дестабілізувала.


Привітав спортсменів міський голова Віталій Малецький, почесний громадянин Кременчука, президент СК «Легіон» Володимир Матицин та заступник міського голови Руслан Проценко. Присутні обговорили розвиток спорту та фінансування в нашому місті. Так за останній час в СК «Легіон», де тренуються дзюдоїсти та боксери, зроблений ремонт, тепер юні боксери мають ще один невеличкий зал на першому поверсі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх