Кременчужани мінімально поступаються «Донбасу»

27.10.2019, 16:32 Переглядів: 2 616

Підопіні Олександра Савицького зазнають другої поразки в сезоні 

27 жовтня в Кременчуці відбувся центральний поєдинок туру, в якому хокейний клуб «Кременчук» потупився «Донбас».


«Кременчук» – «Донбас» 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

Шайби: 0:1 - Матерухін (Яковлев - більш.) - 13:29, 1:1 - Гриценко (Ворона, Грицьких - більш.) - 27:47, 1:2 - Рибчик (Нікіфоров - більш.) - 46:47. На 59:05 Матерухін не реалізував штрафний кидок

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Григорян - Бабрусьов, Созонов (А) - Бондарук, Чердак - Александров, Варава - Жеребцов; Орлов - Серанов - Кисельов (К), Свищєв - Горлушко - Ворона, Гриценко (А) - Хришпенц - Боєвих, Толстушко - Грицьких - Савченко.
Донбас: Горячевських (Дьяченко); Яковлев - Жовнір, Уілсон - Большаков, Каменьков - Пангелов-Юлдашев, Романенко - Григорьєв; Лялька (А) - Захаров (К) - Нікіфоров, Матерухін - Белухін - Коренчук (А), Рибчик - Мазур - Разумов, Мостовой - Карпенко - Макарицький



Перший період пройшов за невеликою перевагою гостей, яке вилилося в реалізацію більшості. Точним кидком на 14 хвилині відзначився Олександр Матерухін. Про це повідомляє пресслужба УХЛ.


Ігрова перевага у другому періоді перехопили господарі майданчика. «Донбас» захищався, а хокеїсти «Кременчука» постійно йшли вперед. Як результат, було багато вилучень і зупинок гри, але на якість поєдинку вона ніяк не позначилася.


На 28 хвилині, гравці «Кременчука» змогли реалізувати більшість 5х3. Шайбу на свій рахунок записав Тимур Гриценко. Після закинутої шайби господарі ще більше активізувалися попереду, і в одному з моментів, після кидка Дмитра Орлова, шайба влучила у стійку воріт Горячевського. Тут же відповідь у гостей, і в останній момент захисник кременчужан зміг перешкодити із забійної позиції Севастян Карпенко закинути шайбу. Під кінець періоду, свою майстерність продемонстрував воротар донеччан, після класного кидка від Івана Савченка.


Третій період можна занести в актив обох команд. Стійки, поперечини та вмілі дії воротарів приводили в екстаз уболівальників і ще більше підігрівали інтригу сьогоднішнього матчу. Все йшло до того, що доля зустрічі повинна була вирішити одна шайба і вміння реалізації більшості. Як підсумок, краще з цим впоралися гравці «Донбасу». В одній з атак, Іван Рибчик, після кидка Євгена Нікіфорова зміг переправити шайбу у ворота «Кременчука».


У кінцівці зустрічі Олександр Матерухін не зміг реалізувати буліт. А господарі, замінивши воротаря на польового гравця намагалися врятувати зустріч, але рахунок залишився незмінним - 1:2 на користь «Донбасу».


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький: 

- Непоганий хокей показали обидві команди. Десь в першому періоді ми дали слабинку, не очікували такого напору від «Донбасу», але змогли перебудуватися, провели непоганий другий період, створили дуже багато моментів: штанги, перекладини ... Треба забивати голи.

Ми не кидали з вигідних положень - напевно, в цьому причина поразки. Такі моменти, як у нас були, в Орлова, Вані Савченко ... на жаль ... Будемо працювати над взяттям воріт.


Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер: 

- Ми були готові до такого хокею, але десь було важкувато через те, що у нас троє ключових гравців випало. Довелося вносити зміни до складу, тому десь чогось не вистачало, щоб бути мобільніше.

Але для нас було головним - вирвати цю гру. Нам вона дуже була потрібна. Виграли за рахунок роботи. Сьогодні саме за рахунок роботи.

Паралель з Континентальним кубком? Що там у третій грі нам було важко, що тут нам було важко. Чим більше буде таких матчів, тим швидше будуть рости наші гравці і буде більш якісний хокей.

З «Дніпром» буде все те ж саме, будемо працювати. Так, у нас вийшов такий подвійний виїзд - нічого страшного, ми готові. Поговоримо, дещо приберемо, бо були серйозні помилки сьогодні. Є молодь, яка десь помиляється. Але у нас є час, щоб відпочити, розібратися і спокійно попрацювати. Грати будемо на повну.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Кременчук 12 10 0 0 0 0 2 74 16 30
2  Дніпро 11 7 1 1 0 0 2 55 23 25
3  Донбас 10 7 0 0 0 1 2 55 16 22
4  Білий Барс 11 5 0 0 1 0 4 31 36 16
5  Крижані Вовки 12 1 1 0 0 0 10 22 74 5
6  МХК Динамо 10 0 0 0 0 1 9 12 84 1


Наступний матч «Кременчук» зіграє на виїзді 30 жовтня проти «Білого Барс». Початок гри о 18.45, а вже 2 листопада кременчужани приймть «Динамо» Харків. 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх