Вулиця Декабристів у Кременчуці залишиться без капремонту: спроба розіграти тендер знову не вдалася

10.09.2019, 13:03 Переглядів: 1 771

 

Претендентів було два, один із них технічний – не подав жодного документу, крім заявки

Вулиця Декабристів на Раківці у Кременчуці найближчим часом залишиться без капітального ремонту. На тендер, оголошений департаментом ЖКГ повторно, прийшло два учасники: ПП «Перша українська будівельна компанія» та ТОВ «Будмонтаж-М». Тендерний комітет замовника - ДЖКГ відхилив обидві пропозиції. Про це стало відомо із даних, розміщених у ProZorro.


Нижчу ціну запропонувала ПП «Перша українська будівельна компанія» - 2 млн 850 тис грн (проти очікуваної ціни, яку вказав замовник 2 млн 996,9 тис грн). Проте після розкриття пропозицій учасників тендерний комітет ДЖКГ визнав, що пропозиція ПП «Перша українська будівельна компанія» не відповідає умовам тендерної документації.


Після цього розглянули заявку «конкурента»  - ТОВ «Будмонтаж-М» та з’ясували, що фірма не подала на тендер жодного документу, крім пропозиції – на тендер явно прийшов технічний учасник, який мав забезпечити перемогу іншому. Тож і ця заявка була відхилена.

Торги на ремонт вулиці Декабристів не успішні вже вдруге: нагадаємо, минулого разу ПП «Перша українська будівельна компанія» намагалася розіграти цей самий тендер з технічним учасником ФОП Аленьковою, яка не подала необхідних документів. Крім цього, обидва «конкуренти» були явно пов’язані між собою – про це ТЪ писав у попереднІх публікаціях.




«ТелеграфЪ» звернув увагу, що у тендері не брало участь комунальне підприємство «Шляхове ремонтно-будівельне управління». Як пояснив Іван Москалик, керівник ДЖКГ, ШРБУ завантажене поточними ремонтами. Крім того, за умовами тендерної документації, дорожнє покриття вулиці Декабристів має бути влаштоване з бетонних плит, ШРБУ такі роботи не виконує – не має технічних можливостей.


- Вулиця невелика, і ми визначили такі умови тендеру, бо хотіли зробити експеримент щодо покриття з бетонних плит, - пояснив Іван Москалик.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх