Керівника відділу екології у Кременчуці хочуть звільнити через сморід

30.08.2019, 11:52 Переглядів: 3 133 Коментарів: 7

 

Питання про звільнення Олексія Федюна поставили на профільній депутатській комісії з питань землі та екології

Сьогодні, 30 серпня, профільна депутатська комісія з питань землі та екології повторно розглядала питання про сморід у Кременчуці. На минулому засіданні комісії відділу екології доручали надати документи щодо листування з правоохоронними органами з приводу кримінальної справи про забруднення повітря. Раніше голова комісії Руслан Ульянов наголошував, що розслідування не ведеться вже три роки.


Виявилося, що поліція не надає документи на запити про хід розслідування — принаймні ніякої інформації з цього приводу відділ екології не зміг надати. Руслан Ульянов зауважив, що питання на порядку денному з 2016 року, поліція посилає владу «куди подалі», а відділ екології демонструє бездіяльність.


- Це не робота відділу екології. Будь-який громадський активіст безкоштовно, за рахунок свого вільного часу, робить в десяток раз більше, ніж фахівці відділу екології на заробітній платі. І я повністю підтримую громадян, які обурюються бездіяльністю влади. Ви просто ганьбите міську владу своєю бездіяльністю. Невже важко поставити на контроль це питання і закидувати листами і Генерального прокурора, і обласного прокурора, і подавати інформацію в засоби масової інформації, що правоохоронні органи нічого не роблять — навіть не дають вам висновки експертизи для ознайомлення, хоча інформація про стан екології — відкрита інформація, і вона не може бути інформацією з обмеженим доступом. Що ж ви робите, йолки-палки? - обурювався Руслан Ульянов.


Він запропонував звернутися до міського голови і до першого заступника міського голови, якому підпорядковується відділ екобезпеки, аби посадові особи розглянули питання про невідповідність посаді керівника та працівників відділу екології.


Секретар комісії Оксана Піддубна запропонувала поставити питання про невідповідність посаді першого заступника міського голови (Володимира Пелипенка), який курирує екологію.


Депутат Олександр Роженко зауважив, що перший заступник міського голови протягом п'яти місяців не збирає робочу групу, яка вивчає питання щодо зменшення викидів в атмосферне повітря (у народі — група з вивчення смороду).


Проте пропозицію Оксани Піддубної про невідповідність посаді Володимира Пелипенка на голосування не ставили. Але проголосували щодо звернення до мера та першого віце-мера з приводу невідповідності посаді начальника відділу екобезпеки Олексія Федюна. Його самого на засіданні не було.




 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

0
30 серпня 2019 12:13

Я даже не догадовался что такой у нас есть. Вероятно *** ***(

 

Теперь ясно куда заводы чемоданы заносят чтобы не ставить фильтры на свои выхлопы.


18 0
0
30 серпня 2019 12:44

Цитата: Freeman
Теперь ясно куда заводы чемоданы заносят чтобы не ставить фильтры на свои выхлопы.

Алексей Федюн и его отдел не может бороться с предприятиями Кременчуга, которые отравляют воздух. Эта задача Государственной экологической инспекции Центрального округа, которая может составить протокол, оштрафовать и совершать др. действия вплоть до закрытия предприятия. Представители этой инспекции неоднократно приезжали из Полтавы в Кременчуг, но ничего не сделали, т.к. были в неведении, какое предприятие отравляет воздух.

Алексей Михайлович должен был только выявить - КТО и в каких размерах, а дальше  - сообщить об этом своему руководству и в Инспекцию в Полтаву...

Видимо это не было сделано, т.к. до сих пор "КТО" покрыто тайной!


9 4
294
30 серпня 2019 12:52

Цитата: VladimirS
е может бороться с предприятиями Кременчуга, которые отравляют воздух.

Але він може робити так, щоби це питання не сходило з порядку денного всіх державних органів, які мають відповідні важелі впливу. Писати листи, ініціювати звернення, подавати скарги, їздити на прийом до прокурора, начальника ГУ НП в кінці кінці та вимагати реального розслідування, а не лише імітації роботи.

 

В нашому випадку - відділ екології виконує роль статиста, нехважаючи на суспільний резонанс питання та неодноразові вимоги від нас, депутатів, щодо реальної роботи. Так бути не повинно


13 0
513
30 серпня 2019 12:57

Ох и ***у него.. Я обычно стараюсь на личности не переходить, но чем этот член влады 3 года занимается ?

 

Ах, да, Пелипенко не причём и Малецкий не причём ..

Ульянов молодец, озвучил стрелочника


13 1
294
30 серпня 2019 13:22

Цитата: Дмитрий
озвучил стрелочника

До чого тут стрілочник?

Ми кілька років бємось, мов риба об лід, витрачаємо на це свій особистий час, люди скаржаться з року в рік, а працівників виконкому, які отримують заробітну плату за те, щоби, цитую 

"Основні завдання та функції:

- взаємодіє з державними органами управління в галузі охорони природи, підприємствами, організаціями всіх форм власності, засобами масової інформації" виявляється,  все влаштовує.

 

Поліції на проблему наплювати - три роки розслідують кримінальну справу і навіть жодного документу з підприємств не вилучили, прокуратурі - наплювати на цю проблему, мінекології - наплювати. На них ми можемо вплинути лише скаргами та зверненнями, але, виявляється, в міській владі є чиновники, яким теж особливо питання забруднення атмосфери не болить.....

 

Що заважає відділу регулярно, раз на тиждень-два, слати скарги, ходити на прийоми, писати листи до керівників прокуратури, мінекології, поліції? Нічого. Але не роблять 

 


10 2
767
30 серпня 2019 13:48

То ulyanov:

Вот вы в соседней теме, рекеомендовали мне ходить на митинги, контролировать, писать листы что бы местная власть работала. Вот яркий пример, с ваших слов "люди скаржаться з року в рік", а я ещё напомню что они и дорогу перекрывали на молодежном. Так вот, митинги есть, обращения есть, а толк есть от влады?

 

По теме: Тут не только убирать руководителя надо, а разгонять вообще эту экослужбу. Вот что они делают? Даже задам вопрос по другому: А что они сделали за последний год для города?


7 0
294
30 серпня 2019 14:12

Цитата: Solenoid
А что они сделали за последний год для города?

На сайті міської ради є відповідний розділ, там багато інформації про те, чим займається відділ і що він фактично робив. ви можете в будь-який час зайти на сайт та подивитись, або звернутись з відповідним запитом, як приватна особа, і вам дадуть відповідь.

 

Демократія - це не лише кинути в урну бюлютень, а потім бавитись коментарями на сайті про те, як все погано і які всі крадії. Це також і постійна робота громадян і прояв ними ініціативи, в тому числі за рахунок власного часу та зусиль.

Цитата: Solenoid
а толк есть от влады?

З року в рік крадуть і крадуть, то який вам толк від замку на вхідній двері в квартиру?


5 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх