Футболісти «Кремінь-АТО» після поразки наносить розгром одеситам

27.08.2019, 16:03 Переглядів: 2 254

 

Кременчужани нищівного удару нанесли одній з команд Одеси

24 та 25 серпня футбольний клуб «Кремінь-АТО», в якому грають ветерани російсько-української війни, провели два матчі в Одесі. 24 серпня, одразу після важкої дороги, кременчужани програли «Фрегату» ЗСУ з рахунком – 0:2.


 


Зранку наступного дня «Кремінь-АТО» розгромив «Одесу-АТО». П’ять сухих м’ячів забили кременчужани у ворота одеситів. У «Кремінь-АТО» відзначився дублем Анатоій Терещенко, та по одному м’ячу забили: Едуард Петрушевський, Петро Хоруженко та Владислав Коваленко.


- Відпочивши і виспавшись, ми змогли трішки раніше приїхати на стадіон, провести розминку і врахувати всі помилки минулої гри! Саме завдяки підтримці один одного, ми змогли здолати суперника з рахунком 5:0. Маючи трошки злості, за програну гру, команда створювала багато ефективних комбінацій в яких забивались дуже красиві голи! Найкращим гравцем цього поєдинку визнали ветерана Кременчуцького футболу Петрушевського Едуарда. Попри вік, футболіст продовжує допомагати команді на полі і показувати свою майстерність, про що свідчить гол, забитий п'ятою, наприкінці 1 тайму, де рахунок став 3:0. Команда продовжує свою боротьбу і в неї є хороші шанси вийти в фінальну частину Ліги учасників АТО, - поділився з «Телеграфом» капітан команди «Кремінь-АТО» Василь Кіндратенко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх