Зелену майку та поцілунки від дівчат отримав велогонщик з Кременчука Єгор Дементьєв

30.07.2019, 10:01 Переглядів: 2 263 Коментарів: 1

 

До тренерського штабу кременчуцького велогонщика додали ще одного фахівця

В Угорщині протягом двох днів, 26 та 27 липня, проходили дві міжнародні гонки від Міжнародного союзу велосипедистів 45.GEMENC NAGYDIJ I.UCI 1.2, довжина гонки 165 км. Участь у змаганнях взяв кременчуцький спортсмен, який тренується під керівництвом тренера та батька Віктора Дементьєва та голови Федерації велогонки Полтавщини Геннадія Іваняна.

 

За словами Віктора Петровича, Єгор бере участь у змаганнях, щоб підготуватися до чемпіонату світу, який відбудеться в Голландії з 12 до 16 вересня.


Єгор став лідером гонки, заробивши максимальну кількість очок на спринтерській гонці. Зелену майку кременчужанин отримав на п’єдесталі.


Старти на цих змаганнях дають можливість заробити ліцензійні бали на ігри 2020 року в Токіо.

 

У перший день змагань Єгор Дементьєв у складі румунської команди з дистанції 165 км подолав 110 км у відриві разом з велогонщиком з Румунії. Фініш був на дуже круту високу гору. Їх група наздогнала суперників перед самим фінішем, але протягом всієї гонки розігрувалися проміжні фініші, як у гірському заліку, так і в заліку активного гонщика. Тобто гонщики могли заробити спринтерські очки. Єгор у підсумку заробив максимальну кількість на проміжних фінішах, що дало йому можливість заробити зелену майку.

 


 

 

- Йде підготовка до чемпіонату світу й до ігор в Токіо. Тренерський штаб у складі: Віктора Петровича Дементьєва та Геннадія Михайловича Іваняна, розробляє програму для підготовки й участі в іграх у Токіо. Попереду нас чекають змагання в Хорватії, чемпіонат свій й вся подальша підготовка буде направлена на те, щоб найкраще підготуватися до ігор 2020 у Токіо, – зазначив тренер Віктор Дементьєв.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
30 липня 2019 12:49

Радуют такие новости!


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх