Винесли вирок молодику, який у полтавському тролейбусі підрізав чоловіка

30.07.2019, 09:34 Переглядів: 3 062 Коментарів: 2

 

Студента звільнили від відбування призначеного покарання у випадку, якщо той не «вляпається» знову

19 липня Київський районний суд Полтави виніс вирок студенту за вчинення злочинів, передбачених статтями ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.


Нагадаймо, 23 травня у Полтаві затримали 20-річного студента, який ударив ножем 33-річного полтавця. Злочин трапився в тролейбусі. Двоє студентів їхали у громадському транспорті, говорили голосно, вживаючи нецензурні слова. Один із пасажирів зробив студентам зауваження, у «відповідь» отримав ножа в живіт.


У тексті вироку йдеться, що конфлікт стався у кільцевому тролейбусі за маршрутом №5.


У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю.


20-річного хлопця визнали винним та призначили сукупне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. На підставі ч.1 ст.70 Кримінального кодексу України обвинуваченого звільнили від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 років не вчинить нового злочину.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Полтавської області
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
30 липня 2019 11:02

Ахахах.. Жесть. Просто идиотизм какой то. Даже если договорились полюбовно так сказать, нужно было на 5 лет упрятать идиота, оценил бы поступок по другому. Какой здравый человек на замечание в социуме будет с ножами кидаться на людей?.. 


30 0
767
30 липня 2019 22:50

Атличная новость! А теперь попробуйте мне сделать замечание какое либо в маршрутке! Сразу парыну вас пару раз и ништяк. За это же ничего не будет! Поэтому! Каждый носите с собой нож и знайте, в случае его применения Вам ничего не грозит! Используете нож по любому поводу! Наши суды подтверждают мои слова! И эта статья так же.
1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Я в недоумении честно говоря. Но я рад! Положил нож в бардачок, в сумку и засунул за голень сапога. За использование ножа теперь - ничего! А вот теперь я жду, кто мне сделает замечание...


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх