Городковий спорт приніс Кременчуку переможців та призерів чемпіонату України

10.07.2019, 10:01 Переглядів: 2 420

 

Змагання відбулися на спортивному комплексі «Політехнік»

У Кременчуці з 28 червня до 2 липня відбувся чемпіонат України з городкового спорту серед чоловіків, жінок та юніорів. Участь у змаганнях взяли 48 учасників із яких 18 жінок. До нашого міста з'їхалися спортсмени з Вінницької, Львівської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Чернігівської областей та м. Києва.


 


В особистих змаганнях серед чоловіків перше та друге місця посіли заслужені майстри спорту України Євтушенко Володимир та Шильников Антон з Києва. Третє місце у майстра спорту з Харкова Валерія Шабанова.


У командних змаганнях перемогли кияни, на другому місці Вінницька область, а на третьому Харківська область. Команда Полтавської області посіла 4 місце.


 


Серед юніорів в особистих змаганнях переміг Мельник Максим з Гайворона (Кіровоградської області), на другому Срібний Роман з Києва, а на третьому студент Кременчуцького національного університету Кирило Вадурін з факультету електроніки та комп’ютерної інженерії.


В особистих змаганнях серед жінок перше та друге місця посіли триразові чемпіонки світу, майстри спорту із Кременчука: Захарова Альона з особистим рекордом – працівник ПП «Лукас» та доцент кафедри автоматизації та інформаційних систем Кременчуцького національного університету Коваль Світлана. Третє місце посіла дворазова чемпіонка світу, майстер спорту Альона Дрешель з Києва. На четвертому - чемпіонка світу, майстер спорту Світлана Весеніна – ветлікар з Кременчука. Всі вони є членами збірної команди України. Ще одна кременчужанка Наталя Ляшенко посіла 5 місце.


 


У командних змаганнях впевнену перемогу здобула команда Полтавської області за яку виступили вищесказані кременчуцькі спортсменки, яких тренує заслужений тренер України, доцент кафедри «Здоров’я людини та фізичного виховання» КрНУ Севрюк Микола Петрович. Він же і тренер збірної жіночої команди України. На другому місці команда Києва, а на третьому Кіровоградської області. 


Нагадаємо, на відкритті змагань були присутні: від міськвиконкому провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Шаповалов Олег Григорович, ректор КрНУ, професор Загірняк Михайло Васильович та віце-президент Федерації городкового спорту України Євтушенко Володимир Григорович, які відмітили хорошу підготовку городкових майданчиків наданих для проведення змагань національним університетом імені Михайла Остроградського і концертної програми підготовленої капітаном команди Полтавської області та збірної команди України Світланою Коваль.



Бажаємо подальших успіхів нашим спортсменам та їх тренеру, а також спортивного довголіття і успіхів в роботі та навчанні.

Теги: городки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх