«Бажаю Кременчуку процвітання, а «Кременю» - перемог»: футболісти зворушливо попрощалися з командою

5.07.2019, 18:01 Переглядів: 2 899

 

Троє футболістів кременчуцької команди попрощалися з клубом та подякували вболівальникам за підтримку

Футболісти «Кременя», які покинули команду й не продовжать виступи на професійному рівні подякували вболівальникам за підтримку. Нагадаємо, що клуб покинули 9 футболістів, проте троє з них або завершили кар’єру або продовжать виступати в чемпіонаті Полтавщини.


Майстер спорту, гравець, який на полі надійно закривав свої позиції не даючи суперникам діставатися воріт. Його називали «хорошим поліцейським», який намагався підтримати молодь. В колективі Владислав Піскун завжди був переможцем у грі в тенісбол.


 


- За ці 4 роки, які провів у Кременчуці та «Кремені» залишили лише позитивні враження. Тому в першу чергу я б хотів висловити слова подяки всім уболівальникам «Кременя», адже в футбол ми граємо саме для них. Дякую всім футболістам, з якими я був в команді, керівництву, адміністрації та тренерам, з якими працював весь цей час в клубі. Всім тим людям, які вболівали, переживали... ну, і тим, хто критикував. Для себе я отримав цікавий, життєвий і футбольний досвід! Дякую! Бажаю, щоб місто процвітало, а «Кремінь» у свою чергу перемагав і радував уболівальників, - подякував Владислав Піскун.


Ще одним улюбленцем команди був Сергій Степанчук, хоча більшість вболівальників знає його як Стьопу. Кращий бомбардир «Кременя» у Другій лізі, адже за історію відновлення клубу у 2003 році, сам на рахунку Сергія найбільша кількість забитих голів.



- Дякую за все «Кремінь», а особливо вболівальникам. Дякую, вам, за те, що ви завжди мене підтримували. Дякую, Андрію Недяку (директор клубу МФК «Кремінь» - ред.) за розуміння. «Кремінь» моя сім’я і я рад був грати всі ці 10 років за клуб. «Кремінь» - мій клуб, моя сім’я. Я буду дуже радий, якщо з’явиться футболіст, який поб’є мій особистий рекорд, - подякував вболівальникам Сергій Степанчук.


 


На відміну від Владислава та Серія, які попередньо продовжать виступи у чемпіонаті Полтавщини, Сергій Вовкодав завершив кар’єру.


- Дякую за все «Кремінь». Прийшов час рухатися далі. Удачі вам, – попрощався й подякував за підтримку Сергій Вовкодав.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх