«Кремінь» вийшов з відпустки – команду покинули 9 футболістів

25.06.2019, 20:17 Переглядів: 4 993 Коментарів: 3

 

Кременчужани розпочали підготовку до нового сезону у Першій лізі

Сьогодні, 25 червня, футболісти «Кременя» вийшли з відпустки й розпочали підготовку до нового сезону у Першій лізі. Команда у міжсезоння втратила 9 гравців. Напередодні контракт з литовським клубом підписав кращий нападник Другої ліги Костянтин Черній.


[quote]Кращий бомбардир Другої ліги Костянтин Черній покинув «Кремінь»[/quote]


Сергій Степанчук, як і екскапітан «Кременя» Ігор Тимченко, продовжить свою кар’єру в чемпіонаті області. На жаль, повністю з кар’єрою гравця розпрощався Сергій Вовкодав. Як поділився з «Телеграфом» захисник, він вирішив щось змінити у своєму житті. До речі, взимку Сергій отримав диплом тренера, хтозна може побачимо Сергія Вовкодава вже у якості тренера.

Дмитро Ентін також розпрощався з командою. Вихованець луганської «Зорі» потрапив до Кременчука після окупації Луганська й з часом став невід’ємною частиною основи «Кременя».


- Всем спасибо за это время – написав Дмитро на своїй сторінці в instagram.


Розпрощався з командою старожил та «хороший поліцейський» Владислав Піскун. Також в лави нашої команди покинули: Богдан Бичков (на переглді в "Черкащина-Академія"), Дмитро Задерецький, Віктор Серденюк. 


Артем Козлов, який грав у нас на правах оренди тепер гратиме у сусідніх Горішніх Плавнях, також на правах оренди. 


Футболісти «Кременя» пробігли кілька кіл «міським садом» та провели тренування. Попереду в команди спаринги та перегляд новачків. Ще зарано говорити про підсилення команди, адже тренерський штаб та керівництво клубу ще придивляються до гравців. Проте можна сказати, що в команду повернувся з оренди місцевий вихованець Іван Куць, який грав у «Нікополі». Також після річної перерви через травму до тренувань повернувся Іван Янаков. 


А ось Ернест Астахов та Ярослав Котляров пропустять перші дні зборів через проходження зборів у студентській збірній України. 


[quote]Двоє футболістів «Кременя» завоювали кубок у складі студентської збірної України[/quote]


Головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький перед тренуванням поділився з журналістами, що до старту сезону проведуть кілька спарингів, як з командами Першої ліги, так і запланована гра із командою Прем’єр-ліги.


[quote]- На 28 червня запланована гра в Олександрії з «Олександрією» U-21, у Горішніх Плавнях з «Гірник-Спортом» - 3 липня, а 6 липня зіграємо з командою з Прем’єр-ліги «Колосом», попередньо у Києві на базі київського «Динамо». – повідомив тренер.[/quote]


Також наставник кременчужан додав, що команду може покинути ряд гравців у яких закінчилися контракти і їх запрошують в інші клуби.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

228
25 червня 2019 21:13

День Сурка продолжается: Кременю ставят задачу повыситься в классе, а потом команду покидают лидеры, причем косяками. Можете скринить: в следующем сезоне команду ждет борьба за выживание и вылет обратно. Ну а потом, все по новой...


19 3
0
26 червня 2019 12:00

Та чтож за Хе-ня как только класс стал выша так мы стаем значительно слабее??? Зачем выходить тогда в 1 Лигу??? Зачем там позориться играть сезон и назад во вторую возвращаться???


7 0
0
3 липня 2019 09:52

спасибо этому дому,пойдём к другому,а в итоге ??? Хрен сварился,кушать будешь...


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх