Кременчужани плавали з гантелями, підіймали власну вагу та грали у футбол

4.07.2019, 08:12 Переглядів: 2 928

 

День молоді на Молодіжному відсвяткували активно й по-спортивному

На Молодіжному у Кременчуці по-спортивному відсвяткували День молоді. У спорткомплексі «Нафтохімік» відбулися як індивідуальні, так і командні й сімейні змагання.


У змаганнях з сімейного плавання взяли участь 14 сімей. Переможцем у змаганнях з плавання стала родина Шамрай, на другому місці сім'я Ганзя й третіми фінішувала сім'я Гориславець.


Директор спортивного комплексу «Нафтохімік» Олександр Гордієнко розповів «Телеграфу», що кожного року проводять до Дня молоді спортивні змагання. Цього року вперше провели змагання з плавання серед родин.


- Вперше відбувся чемпіонат з сімейного плавання. Плавали тато, мама й дитина, але були родини де замість одного з батьків плавали один тато і двоє дітей, або дідусь чи бабуся. Вони спочатку кожен окремо проплив дистанцію, а згодом дві естафети: одна з гантелею, інша з нудлами (палка для аеробіки - ред.) - розповів Олександр Гордієнко.


На фото естафета з нудлами. Дитина пропливає дистанцію, забирає тата на іншому кінці басейну й разом пливуть за мамою.


 


Перед змаганнями з народного жиму кременчуцького богатиря Олександра Невмиваку нагородили заслуженою нагородою.


9 хлопців підіймали власну вагу. Спортсмени напередодні зважувалися й віджимали стільки - скільки їх власна вага. Переможцем народного жиму став В'ячеслав Мінтюк з результатом 27 повторень, який підняв вагу 75 кг. На другому місці Едуард Білик з результатом 23 повтори, а на третьому - Андрій Пазізін.


 


Й куди звичайно без футболу. На стадіоні зібралася молодь та досвід: матчева зустріч між молоддю та ветеранами «Нафтохіміка». У видовищному поєдинку в основний час матч завершився з рахунком - 4:4. Лише у серії післяматчевих пенальті перемогу у День молоді святкувала молодь «Нафтохіміка».


 


Й завершили спортивне свято змагання з волейболу та стрітболу. У змаганнях з волейболу, де змагалися 9 команд, перемогу святкувала команда «Нафтохімік-1».



 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Нафтохімік"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх