Мешканці вулиці Підгірної у Кременчуці прийшли до депутатів просити собі дорогу

18.06.2019, 13:03 Переглядів: 2 582 Коментарів: 3

 

Люди скаржаться, що в них ями вище коліна, і до них не доїжджає ні швидка, ні інші надзвичайні служби

18 червня мешканці вулиці Підгірної та Переяславської прийшли на профільну депутатську комісію з питань ЖКГ просити собі нормальну дорогу.


Люди розповіли, що вже писали звернення у мерію, ходили й на особистий прийом до міського голови. Натомість з року в рік отримують відписки, їхнє питання не вирішується. Так, у 2017 році мешканці отримали відповідь за підписом міського голови Дмитра Кравченка про те, що гроші на дорогу на Підгірній не передбачені у міському бюджеті.


Асфальту на Підгірній немає — лише ґрунтовка. Мешканці розповіли, що дорога була ще й перерита, коли прокладали газопровід в районі водоканалу. Лагодили розкопану дорогу самі люди: закидали камінням, але це мало допомогло. Проїхати не може ні швидка, ні інші надзвичайні служби.


 


- Ми вчора знайшли яму — вона вище коліна! - обурювалася одна з мешканок.


- Дороги там ніколи не було. Хіба там була дорога? А ви хочете, щоб там дорогу за рік побудували, - заперечив голова профільної депутатської комісії з питань ЖКГ Віталій Котляр.


Мешканці заперечували: тим більше, якщо дороги немає, нарешті її треба побудувати.


 


Заступник директора департаменту ЖКГ Катерина Бутенко сказала, що потрібен дуже серйозний проект, геодезична зйомка. І зараз навіть невідомо, скільки може коштувати дорога на Підгірній.


Віталій Котляр вважає, що в поточному році можливо зробити лише проект, а саме будівництво дороги закласти у бюджет на наступний 2020 рік.


- Я особисто займусь питанням з мером, щоб зробити проект у цьому році, - пообіцяв Віталій Котляр.


Люди ж просили не чекати глобального проекту, а зробити хоча б зливову каналізацію, щоб вода не підтоплювала двори, та прогрейдирувати дорогу. Одна з мешканок зауважила, що на інші дороги в міському бюджету гроші знаходяться.


- Коли Шаповалову виділили ділянку на вулиці Флотській, там одразу й дорогу, і освітлення зробили! - сказала мешканка вулиці Підгірної.


Люди заявляли, що готові прийти й на сесію. Та Віталій Котляр запевнив, що візьме їхнє питання на контроль та попросив звертатися до нього.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: КТРК, Гугл-карты
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

938
18 червня 2019 14:15

Підвонює передвиборчою агетацією.

Сотні доріг в Кременчуці з такими самими ямами. І всі чекають коли ж все таки їм покладуть новенький асфальт)))

Коли робили Котлова то здертий асфальт вивозили на такі ж самі вулички і рівняли грейдером - і о диво - шикарна виходила дорога! правда не довго)) Утворювались ями через наждмірне навантаження - замість основної вулиці з ямами почали їхати по другорядних. Деяким власникам будинкам що біля ям було начхати, а дехто, використовуючи свій будматеріал закидав, засипав і вирівнював ці ями.

Тому не перегинайте палицю, пишіть щоб приїхав гредер зі здертим асфальтом


3 2
0
18 червня 2019 14:20

Правильно люди возмущаются. Вот только будет ли толк? Там когда идут дожди тупо реки текут, освещения нет. Ставлю на то что проект просто сольют и забудут. А вообще где депутат который отвечает за район? Мог бы и посодействовать. 


3 0
77
18 червня 2019 15:10

Да, на Подгорной никогда ничего не делалось местными властями.... Людям не позавидуешь.



 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх