Два рекорди України встановили кременчуцькі амазонки

30.05.2019, 11:33 Переглядів: 4 519

 

Перше місце кременчужани також вибороли в командній першості

В Олександрії, 25 травня, відбувся Кубок України з окремих дисциплін пауерліфтингу, організаторами якого виступили Всеукраїнське об'єднання пауерліфтерів та ГО «Сильна Олександрійщина». Участь у змаганнях взяли понад 80 спортсменів з різних України та клубів, а саме: Полтавської, Черкаської, Київської, Дніпропетровської та Кропивницької областей. 


Команду СК «Атлетик» з Кременчука представили 12 спортсменів, які показали хороші результати. На Кубку кременчужанки встановили два рекорди України, також спортсмени виконали нормативи кандидата в майстри спорту та майстер спорту.


Для 15-річної Дар’ї Ярмолінської стали першим серйозним виступом. Дебют для нашої спортсменки став більш як вдалим. Дар’я у ваговій категорії 67, кг в становій тязі підняла 75 кг.


Ще два рекорди України з жиму лежачи встановили вихованки СК «Атлетик» Олена Живогляд та Анна Русавська. Олена Живогляд у ваговій категорії до 67 кг підняла 62,5 кг. Анна Русавська у ваговій категорії до 75 кг підняла 55 кг.


Дебютний виступ вийшов і у Сергія Ройко, майстер спорту у ваговій категорії 82 кг з жиму лежачи підняв 150 кг.


Добре проявив себе на змаганнях досвідчений майстер спорту міжнародного класу Володимир Корольов. Також попри травму руки Роман Супрун у ваговій категорії 110 кг підняв вагу 185 кг.


Кременчуцька команда «Атлетик» також взяла участь у командній першості. За підсумками змагань наші спортсмени завоювали перше місце, друге та третє розподілилися між спортсменами з Олександрійщини: друге місце ГО «Сильна Олександрійщина» Олександрійський район, а третє місце посіла команда СК Sportrend Олександрія.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх