У Кременчуці АТОвець, який брав у полон російських диверсантів, не може дочекатися квартири

2.06.2019, 09:02 Переглядів: 3 711

 

Понад 4 місяці довелося винаймати інше житло Андрію Ольхович-Новосадюку

Кременчуцький боєць Андрій Ольхович-Новосадюк, який брав у полон російських диверсантів, має проблеми з житлом. Минулого року боєць 92-ї бригади отримав кімнату в гуртожитку на вулиці Гагаріна, оскільки квартира для військового не була передбачена.


Через довгі скитання по кабінетах чиновників Андрій разом з побратимами домоглися, щоб отримати кімнату в гуртожитку. Проте кімната не була облаштована для проживання.  


 


Боєць розповів "Телеграфу", що йому виділили кімнату в гуртожитку розміром 17 квадратних метра зі спільною кухнею та санвузлом на поверсі. На час ремонту йому довелося знімати житло в іншому місці, оскільки жити під час ремонту в маленькій кімнаті неможливо. Працівники протягом 4 місяців приводили до ладу стіни, проте в документі, який отримав Андрій у травні було вказано, що роботи будуть проходити з 12 по 20 лютого. 


Андрій Ольхович-Новосадюк скаржиться, що й досі довотиться знімати житло, яке коштує близько 4 тисяч гривень на місця. Зараз хоч має роботу охоронцем, а от взимку було взагалі важко. Він в команді однодумців АТОвців робили дитячі майданчики, проте в них роботу забрали. 



Секретар Кременчуцької міськради Юрій Гриценко повідомив, що Андрію Ольхович-Новосадюк неодноразово виділяли кошти, востаннє з бюджету міста виділили кошти розміром 10 тисяч гривень на оздоровлення та лікування. 


- Ми звернулися до управляючої компанії, яка зробила косметичний ремонт (стіни та стелю) за власний рахунок, - зауважив Юрій Васильович. 


Заступник директора управляючої компанії “Місто для людей” Володимир Кургаєв тримав це питання під власним контролем.


На засіданні робочої групи депутат Анна Павленко сказала, що частково ремонт закінчать будівельними матеріалами, які використовували при ремонті приміщення на Миколаївській 1А (офіс ГО “АТО-Майдан-Кременчук”). Проте цього не достатньо для завершення косметичного ремонту в кімнаті гуртожитку.


Нагадаємо, що боєць 92-ї окремої механізованої бригади кременчужанин з позивним Ольха отримав поранення під Щастям 16 травня 2015 року. Він брав участь в затриманні російських диверсантів на блокпосту "Фасад", під час якого загинув кременчужанин Вадим Пугачов.



Ольха брав участь в затриманні росіян, а потім пішов з бійцями далі й потрапив під мінометний обстріл. У цьому бою військовослужбовці Збройних сил України захопили в полон командира групи спецназу 3-ї бригади Збройних сил Російської Федерації капітана Євгена Єрофєєва, а також заступника командира групи сержанта Олександра Александрова, які отримали поранення.




У 2015 році Президент України нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня розвідника-снайпера Андрія Ольхович-Новосадюка.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх