Що почитати зранку: цікава історія України, роман про вибір та моторошний трилер

27.04.2019, 09:10 Переглядів: 2 281

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку весняних книжкових новинок 

 

  

«Історія України від діда Свирида»

Це друга книга серії «Історія України від діда Свирида» українського блогера, відомого в соціальній мережі Фейсбук під ім’ям «Свирид Опанасович». У ній автор продовжує свою розповідь про події, які відбувалися на території сучасної України й далеко за її межами від часів Ярослава Мудрого до битви на Синіх Водах. Особливістю авторського жанру є оживлення історичних героїв в форматі діалогів та залучення читачів до аналізу історичних подій.

Михаїл Гранд «Завжди поруч»

Часто люди навіть не уявляють, що випадкова знахідка може кардинально змінити життя.

Роман «Завжди поруч» - відверта й прониклива розповідь про те,  як в буремному морі життя знайти свій єдиний вірний шлях, усвідомити, що є важливим, а з чим треба розпрощатися. Головний герой стає перед вибором: продовжувати життя за наміченим шаблоном або піддатися почуттям й зайнятися саме тим, що підказує йому серце.

 
 

Джеймс Паттерсон «Виклик»

Доктор Кетрін Дан улаштовує для себе і трьох своїх дітей-підлітків мандрівку на яхті. Ця подорож має мусить згуртувати її родину, де зараз кожен переймається лише своїми проблемами. І це і саме це і сталося, хоча ніхто й не міг подумати, як і якою ціною. Замість запланованої приємної події на них чекає низка жахливих, навіть трагічних пригод. І це не звичайні прикрі випадковості. Хтось розважливий і вельми жорстокий стоїть за ними.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх