9 новачків презентував «Кремінь», серед них вихованець київського «Динамо»

4.04.2019, 17:31 Переглядів: 3 730 Коментарів: 1

 

Серед футболістів є нові прізвища, які раніше не озвучували в клубі

Футбольний клуб “Кремінь” перед відновленням весняної частини чемпіонату презентував новачків: 8 польових гравців та одного голкіпера. Серед імен звучали як прізвища гравців, яких раніше підписали, так і новачків. Тепер в кременчуцькій команді троє голкіперів.


І так, знайомтеся:

  • Назар Маліновський, захисник, гратиме під номером 15
  • Максим Авер'янов, півзахисник, 22
  • Анатолій Масалов, півзахисник, 90
  • Роман Локтіонов, нападник, 10
  • Артем Козлов, нападник, 7
  • Дмитро Задерецький, півзахисник, 17
  • Олександр Сафонов, захисник, 29
  • Юрій Глущук, півзахисник, 9
  • Владислав Закорський, воротар, 12


Владислав Закорський (17.02.2000) - голкіпер. Вихованець академії «Динамо». Виступав у першості Дитячо-юнацької футбольної ліги України. У сезоні 2014/15 вийшов на поле в десяти матчах за «Динамо», і завжди кияни перемагали, найчастіше - з великим рахунком. У першій частині сезону 2015/16 провів вісім ігор у складі «Арсеналу», а в другій - зіграв чотири рази за «Динамо». У наступному сезоні провів сім матчів у футболці «біло-синіх». В сезоні 2018/2019 захищав кольори “Арсенал-Київ”, де провів за команду 7 ігор.



У приміщенні стадіону “Кремінь-Арена” футболісти з тренером відповіли на питання журналістів та вболівальників, які попри робочий час прийшли підтримати улюблену команду.


 


Спортивний директор Євген Берун розповів, що має надію, що запрошені футболісти порадують вболівальників.


- Запрошені футболісти сподіваюсь порадують своєю грою як нас, так і вболівальників, й досягнемо того результату якого прагнемо досягти - повернути Кременчук у Першу лігу. Для цього була зроблена робота з головним тренером, директором, також запросили гравців з різних клубів. - зауважив Євген Берун.


Головний тренер Ігор Столовицький додав, що команда в 4 етапи готувалася до весняної частини чемпіонату.


Про травмованих гравців


- Серед травмованих гравців у нас залишився Іван Янаков, який переніс дві операції. Ернест Астахов вже на 75% відновився. В принципі ніхто серйозних травм під час зборів не отримав й не випав з обійми, були проблеми у вигляді простуди та мікротравм. В цілому ми готові до чемпіонату. - розповів головний тренер Ігор Столовицький.



Про фінансування та цілі на сезон


Спортивний директор Євген Берун зауважив, що фінансування команди є й покращується з кожним днем, дякуючи міському голові, підприємцям міста народному депутату.


- Фінансування є, але не те, яке хотілося б. Терпимо, чекаємо, сподіваємося й віримо. Хотілося, щоб хлопці грали й не було проблем, але вони були, є і будуть. Ми не падаємо духом й ставимо перед собою високі цілі, доб'ємося чи ні це питання третє, але бажання у всіх є: починаючи від керівництва клубу до футболістів. Все-таки повернути команду в Першу лігу. І якщо буде хороше фінансування - чому б не подумати про Прем'єр-Лігу. А для цього потрібні інфраструктура, поля, бази. - додав головний тренер Ігор Столовицький.


Про затримки заробітної плати


На питання вболівальників чи є у футболістів затримки з зарплатою, головний тренер зазначив:

- Затримок по заробітній платі немає. Дякуючи керівництву всі борги, що були перед гравцями ми закрили, щоб у весняну частину чемпіонату увійти без боргів.


Про залучення молодих гравців


- Молодих гравців ми підключаємо в нашу команду, до тренувального процесу, але конкурувати та виконувати якісь завдання поки зарано. Ми беремо 2-3 гравців 2002-2003 року й долучаємо до тренувального процесу, щоб інші гравці бачили це й тягнулися, щоб в майбутньому досягати футбольних висот.


Про Романа Кунєва


- Кунєв провів з нами два збори. У нас на цій позиції є гравці, які не слабкіші його, тому не хочеться брати людину, яка не гратиме, а братиме участь в тренувальному процесі. Ми вирішили тренерським штабом, що відмовимося від його послуг.


Про умови тренування


Тренер розповів, що у Кременчуці хороша дитяча школа, але доводиться товктися разом на одному полі.


- Якості тієї трави вже немає. В перспективі хотілося бачити поле з натуральним покриттям, ще і якесь поле зі штучним покриттям, адже всі забули про цих дітей й виходить про них забули. В цілому й команді немає де тренуватися, ми маємо підлаштовуватися, йдемо на поступки дітям. У них час після обіду, а нам треба тренуватися тільки в ранковий час, а хотілося тренуватися в ігровий час. Хочеться, щоб спорту більше приділяли часу. Ми забули про “Шкіряні м'ячі” з яких виходили футболісти, нас тренувала вулиця, але в кожному дворі був майданчик, цього зараз, на жаль, немає.


Головний тренер закликав вболівальників підтримати команду незважаючи нінащо.


- Все необхідно зробити, щоб повернути команду в Прем'єр-Лігу. Щоб це були не порожні слова й захотів не лише футболісти, чи тренер або мер. Цього повинні захотіти всі. Це великий механізм, яким не так легко керувати. Для цього потрібен час. Головне терпіння й вірити в хлопців.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
4 квітня 2019 19:40

Верю в Кремень,верю в тренера,игроков и руководство команды.В добрый путь и пусть намеченные цели сбудутся.


13 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх