«Кремінь» підсилився двома екс-гравцями «Зірки»

15.03.2019, 17:38 Переглядів: 2 904 Коментарів: 1

 

Футбольний клуб з Кременчука підписав двох гравців, які знаходяться під пильним наглядом Комітету з етики і чесної гри

Футбольний клуб «Кремінь» підсилився двома екс-гравцями кропивницької «Зірки». Про те, що «Кремінь» уклав контракти на рік із захисником Назаром Малиновським та півзахисником Максимом Авер'яновим «Телеграфу» повідомив спортивний директор «Кременя» Євген Берун. 


Нагадаємо, що у лютому кропивницька «Зірка» знялася з чемпіонату. В офіційній заяві на своєму сайті оголосила про зняття команди з Першої ліги України. Клуб не буде продовжувати виступи у другій частині сезону і не вийде з зимової відпустки. Всі гравці клубу отримали статус вільних агентів. 



20-річний захисник Назар Малиновський (на центральному фото) (18.04.98) - вихованець футбольної школи харківського «Металіста». У турнірах ДЮФЛ України провів за харків'ян 72 гри. У 2015 році виступав за команду в юнацькому і молодіжному першостях, а в літнє міжсезоння відправився на збори з основною командою, однак жодної офіційної офіційного матчу за «Металіст» так і не провів. У наприкінці 2015 року перейшов в португальський «Авеш», де виступав тільки за юнацьку команду. У 2017 році повернувся на Україну, ставши гравцем аматорського клубу «Металіст 1925». З літа 2017 року - гравець «Зірки». Дебютував в українській Прем'єр-Лізі 18 листопада 2017 року, після першого тайму домашнього матчу проти київського «Динамо» замінивши Сесе Пепе.


Навесні 2017 року був дискваліфікований контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ на один рік і ще один рік умовно (з випробувальним терміном 2 роки) за участь в договірних матчах. Попри те, що Назара дискваліфікували його заявляла на матч кропивницька «Зірка». За два дні після розголосу дебюту Малиновського за «Зірку» секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко повідомив ТСН, що Малиновський мав право грати проти «Динамо».


- За Малиновському можу сказати одне: він був дискваліфікований на рік. Поки ця справа перебувала в Комітеті етики КДК, він був заблокований в базі і рік ніде не грав. Йому цей рік був зарахований як відсторонення від футболу. Коли мені почали скидати новини про те, що він грав з «Динамо», я підняв на пошті рішення і воно було таким, що у нього є право грати. За іншим гравцям, напевно, така ж ситуація, - коментував тоді ситуацію у листопаді 2017 року секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко. 

 



 

Максим Авер'янов на фото ліворуч


21-річний півзахисник Максим Авер'янов (22.07.97) - вихованець СДЮШОР Черкаси. Пізніше виступав в ДЮФЛУ за київський РВУФК. 14 серпня 2014 року Максима включили в заявку на сезон 2014/15 бронзового призера чемпіонату України й учасника Ліги Європи харківського «Металіста». До зимової перерви провів у складі молодіжної команди «металістів» 10 ігор.


У Прем'єр-лізі дебютував 1 березня 2015 року в гостьовому матчі проти київського «Динамо». У цій грі крім Авер'янова футболки першої команди харків'ян вперше одягли також Богдан Бойчук, Олексій Ковтун, Єгор Чегурко, Сергій Сизий, Дмитро Антонов і Володимир Барилко [3]. Такий «груповий дебют» гравців харківської молодіжки став можливий завдяки бойкоту лідерами «Металіста» старту весняної частини чемпіонату України через невиконання клубом контрактних зобов'язань перед ними.


На момент дебюту у вищому дивізіоні Авер'янова було повних 17 років. Він був наймолодшим на полі, вийшов в стартовому складі і провів в грі 57 хвилин.


Після розформування «Металіста» влітку 2016 роки перебрався до «Черкаський Дніпро», проте за основну команду не провів ні матчу, виступаючи на аматорському рівні за другу команду клубу - «Зоря-Черкаський Дніпро-2» з Білозір'я. У 2017 році перейшов в Кропивницького «Зірку»


Як і Назар Малиновський Максим навесні 2017 року був дискваліфікований контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ на один рік і ще два роки умовно (з випробувальним терміном 2 роки) за участь в договірних матчах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
15 березня 2019 18:15

Для Кремня--это не проблема,уже был игрок с такой репутацией,взяли из"Зори"(мол.состава),громкое было дело,правда на него санкции не наложивались.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх