Очень нервный полковник: кандидат Гриценко посетил Кременчуг

15.03.2019, 17:17 Переглядів: 11 086 Коментарів: 12

 

И объяснил, почему не пошел на фронт в 2014-м

Сегодня, 15-го марта, Кременчуг посетил кандидат в президенты Анатолий Гриценко. Он встретился с рабочими завода «Ампер». Рабочим его представил глава наблюдательного совета ООО «АВМ «Ампер» Виктор Бугайчук.


 

Кортеж кандидата заезжает на территорию завода


Кандидат Гриценко рассказал рабочим, как он честен, и какая в стране коррупция. Пообещал среднюю зарплату на уровне 700 евро и снижение цен на медикаменты вдвое.


 

Кандидат Гриценко улыбается рабочим и шутит, что "весна пришла, пора сажать"


 

Кандидат Гриценко рассказывает о разгуле коррупции в стране


 

Рабочие слушают кандидата


 

Рабочие слушают кандидата и задают вопросы


 

Кандидат осматривает продукцию завода и общается с его сотрудниками


Визит был краткосрочный, а подход к прессе сведен к семи минутам. Несмотря на это, Гриценко ответил на все вопросы «Телеграфа», которые мы успели задать. Он сказал, что не прячется от жестких вопросов (но, по ходу, здорово на них раздражается).


В настоящее время Гриценко позиционируется, как единый кандидат от демократических сил. В его пользу снял свою кандидатуру лидер «Самопомощи» Андрей Садовой, а также бывший журналист нардеп Добродомов. Более того, в пользу Гриценко снялся кандидат Гнап – журналист-расследователь, бывший руководитель проекта «Слідство.інфо”. Гнап делал несколько расследований в отношении деятельности Гриценко на посту министра обороны – тем не менее, он принял решение снять свою кандидатуру в пользу Гриценко.


Так что в настоящий момент имеем трех кандидатов, снявшихся в пользу Анатолия Гриценко. По этим показателям он опережает своего заклятого конкурента Петра Порошенко – в пользу Порошенко снялся лишь один кандидат – кременчужанин Кривонос, получивший за это теплое место Гладковского в СНБО.


Кандидат Гриценко в этой избирательной компании всячески подчеркивает, что он – кадровый офицер и будет единственно правильным Верховным Главнокомандующим. Поэтому «ТелеграфЪ» задавал кандидату вопросы, как возможному главнокомандующему.


Чому не воював на Донбасі

– Пане Гриценко, ви позиціонуєте себе як кадрового військового, чому не пішли добровольцем на фронт у 2014-му – не головнокомандувачем, а стройовим офіцером, яких тоді так не вистачало?
– Оборона країни – це не тільки бути в окопі! Як кадрового офіцера, мене вчили по спеціальності інженер-електрик по обслуговуванню авіаційного обладнання літаків. Таких інженерів-електриків у віці 60 років призивали в часи Другої світової, а так, як моєму сину 35 років, його призвали і він пішов служити, я його не ховав! Таких офіцерів було в кілька разів більше, ніж потрібно! І авіація у 2014-му не використовувалась взагалі! Потрібно ще один момент розуміти – те угруповання, яке було створене у той момент, потребувало загальновійськових командирів, а це – не моя спеціальність! Якщо хтось думає, що може хто завгодно у формі командувати полком, то це ілюзія! Командира батальйону готують 10 років, якщо ми хочемо, щоб він зберіг життя солдатів і не створював котлів! Лікар не означає, що він може бути і хірургом, і стоматологом, і проктологом! По-друге, треба розуміти, що оборона країни – це не тільки армія, це й економіка, дипломатія, культура і багато іншого! У ті дні, коли солдати пішли на фронт, я включився в переговори з ключовими дипломатами і з перших днів забезпечив обмін розвідувальними даними, потрібними солдатам там, і це їм допомогло! З перших днів я зробив цифрові карти у нових межах населених пунктів, і спецназ приходив у мою депутатську кімнату, брав їх і йшов на фронт, і це зберегло їм життя! І багато іншого, я не збираюсь вам звітувати!



Як Крим стане нашим

– У вашій передвиборчій програмі зазначено, що Крим буде наш. Яким чином? Ви скеруєте туди військові кораблі, як Тетчер на Фолкленди, висадите десант? Кандидати в президенти обходять тему Криму, обмежуються загальними фразами. Як ви зробите Крим нашим?
– Я вас заспокою, а, можливо, засмучу, я спілкувався з міжнародними партнерами, нещодавно брав участь у дуже престижному міжнародному форумі у Давосі, де були і міністри, і генерали, і президенти, – на сьогодні ніхто в світі не знає, як повернути Крим при Путіні!


– Тоді чому ви обіцяєте, що Крим буде наш?
– Крим буде наш! Ми його не віддамо, тому що Порошенко у Мінську Крим віддав! У Мінських угодах слова “Крим” немає! Протягом чотирьох останніх років працювала непублічна чотирьохстороння робоча група, куди долучили мене від України, і ми у документах записали мету: повернення України в межах міжнародних кордонів, включаючи Крим, крапка! Коли ставиться завдання, воно буде досягнуте! Просто коли у вас є план розпочати військову операцію і захопити Крим, то у мене таких планів немає! Тому що я знаю, як військовий, що це буде по 50 тисяч загиблих військових з обох сторін і знищена земля! На це я не піду!!! Це будуть дипломатичні та санкційні зусилля, але включно з міжнародними партнерами. А за зусилля міжнародних партнерів ми будемо боротися набагато більше, ніж чинна влада, бо, по-перше, у мене немає в Криму підприємств, у мене немає офшорів, сліпих трастів, і не буде! Я тримаю слово! Я не ховаюся від жорстких питань! Це буде тверда позиція і міжнародні партнери це відчують!


Про Кременчук

– Про які проблеми нашого міста ви знаєте і як пропонуєте їх вирішувати?
– Мені екзамени влаштовувати не треба!!! Будь-ласка, питання по суті, це не “Що? Де? Коли?”!


– Це питання по суті. Ви приїхали до нашого міста, спілкуєтесь з виборцями, агітуєте, як мінімум, мали би знати, які проблеми є в нашому місті.
– По-перше, я не агітую, і я не хочу вашого голосу, бо він фальшивий, а мені потрібен чесний! По-друге, проблеми міста я знаю – і промислові, і екологічні, і транспортні, і медичні. Всі знаю проблеми! І для того тут працює наш партійний осередок!

Автор: Лариса Артеменко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 12

604
15 березня 2019 17:57

Я не фанат гриценко,но если не порох.то кроме него и некого.


29 107
1 658
15 березня 2019 18:06

Ющенко тоже орал,сидеть будут все,а в итоге.


82 8
0
15 березня 2019 18:55

Пчеловод был президентом... ЗЕК был... Кондитер был... Клоун у них пля не сможет... Сможет! Ещё как сможет...


74 31
0
15 березня 2019 19:02

Он же снялся с выборов! Кому он баки заливает?! 


7 23
54
15 березня 2019 19:21

Армию распродавал в десяток раз занижая цену. Подписи его стоят. Честный и порядочный?! В интернете поройтесь. Найдете массу  "интересного". Не пойму только,  Гнап – журналист-расследователь, бывший руководитель проекта «Слідство.інфо”. делал расследования в отношении деятельности Гриценко на посту министра обороны. Нарыл прилично и вдруг в пользу Гриценко? Что и этого купили?! Когда Гнап врал: тогда или сейчас?!


69 13
0
15 березня 2019 20:24

Главное чтоб не за фюрера голосовали. Хотя Жулька тоже нам не нужна. Клоун тоже. Гриценко, пишут, армию развалил. 

Остается только единственно способный мыслить критически - Кива. Он точно поднимет эту загибающуюся страну с колен. Поэтому лично я за него и буду голосовать. У нас демократия. А вы за кого хотите.


40 87
0
15 березня 2019 20:24

А не розказав як бувши міністром комплекси С-300 знімав прямо з чергування ППО та продавав в Казахстан? 


61 6
0
15 березня 2019 21:43

Цитата: Korrektor

Пчеловод был президентом... ЗЕК был... Кондитер был... Клоун у них пля не сможет... Сможет! Ещё как сможет...

Эпически!!! Феерично!

Жаль что только раз можно плюсонуть)))

___

Взять пару уроков у двух предыдущих, как шапки надо снимать и вперёд!!!


32 9
171
18 березня 2019 12:18

те угруповання, яке було створене у той момент, потребувало загальновійськових командирів, а це – не моя спеціальність! Якщо хтось думає, що може хто завгодно у формі командувати полком, то це ілюзія! Командира батальйону готують 10 років, якщо ми хочемо, щоб він зберіг життя солдатів і не створював котлів! Лікар не означає, що він може бути і хірургом, і стоматологом, і проктологом!


А як цей шановный вояка зібрався керувати країною? Якщо він і в армії не командир?


14 1
229
18 березня 2019 13:25

Якщо хтось думає, що може хто завгодно у формі командувати полком, то це ілюзія! Командира батальйону готують 10 років

У Семёна Семенченко же получилось.


9 4
106
18 березня 2019 16:11

из тех у кого нашлось 2,5млн президентского залога один Гриценко на что то похож... 


2 10
1 457
18 березня 2019 16:21

Цитата: rva
Гриценко на что то похож... 
ага именно на что-то, после того как продал всё и всех.


12 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА-2019:

Кандидати

31 березня 2019 року відбудеться голосування на чергових виборах Президента України. Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість кандидатів – 44. Кожен з них вніс грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн, котра повернеться лише тому, хто переможе на виборах, чи вийде до другого туру.

Офіційні результати першого туру мають оголосити до 10 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере абсолютну більшість голосів громадян, які взяли участь у голосуванні (50% + 1 голос), буде оголошений другий тур, який відбудеться 21 квітня. Публікація його результатів – до 4 травня.

До 3 червня 2019 року новообраний президент має вступити у повноваження із складенням присяги на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх