«Нікого не образили»: у Кременчуці відбувся конкурс соціальних проектів

3.04.2019, 14:24 Переглядів: 2 680 Коментарів: 1

 

Відомі переможці

2 квітня у виконкомі Кременчуцької міськради відбулось засідання ради сприяння розвитку міжсекторного партнерства. Розглядалися соціальні програми та проекти недержавних неприбуткових організацій, які пройшли до II туру. Цього року у конкурсі взяли участь лише три проекти. Всі дотримались вимог і набрали необхідну кількість балів, аби отримати кошти з бюджету.


Два з них від ГО «Фонду підтримки студентської молоді» - давно відомі нам фестивалі Extreme Zone:scating та Extreme Zone:music. Та проект від Club Kremen Judo, що хоче організувати відповідно турнір з дзюдо.


Extreme Zone:scating та Extreme Zone:music - масштабні молодіжні фестивалі, які проходять в нашому місті більше 10 років. Вони направлені на розвиток сучасної молодіжної культури у різних напрямках і популяризацію здорового способу життя.


Extreme Zone:scating показує спортивну сторону фестивалю. Адже включає змагання з найрізноманітніших видів спорту. Участь можуть брати всі охочі, без тривалої підготовки, чи особливих навичок. Фестиваль має багато локацій для різних вікових категорій. І вже встиг полюбитись молоді. Ціль - 80 016 грн. Кошти потрібні на закупівлю поліграфії, дипломів, одягу, оренду приміщення.


Extreme Zone: music - це звукова сторона фестивалю. Відбуваються батли між групами у різних жанрах. Колективи, які прагнуть визнання, чи оцінки з боку аудиторії мають чудову змогу похизуватись своїми талантами. Адже це гарна платформа для тих, хто тільки починає свій шлях і пошуки власного стилю. Ціль - 73 486 грн.


Цього року організатори, серед яких відомі кременчужанам DJ ProBass та DJ Maxi, обіцяють додати категорій для змагань, збільшити масштаби, кількість локацій та здивувати новими декораціями і стилем.


Club Kremen Judo збирається організувати всеукраїнський турнір з дзюдо для всіх охочих. З кожним роком учасників проекту стає все більше. Тому організатори планують додати категорій, аби участь могли взяти навіть найменші спортсмени Кременчука і отримати свою першу, або й чергову медаль. Ціль - 200 000 грн. Кошти потрібні на одяг, медалі, стипендії для спортсменів, оренду приміщення.


Конкурс соціальних програм та проектів дає можливість громадським організаціям отримати фінансову підтримку для реалізації своїх проектів, чи програм у розмірі 100 000 гривень. 


Рада на чолі з заступником мера Русланом Проценко вирішили розділити 100 000 тисяч між трьома проектами. Extreme Zone:scating  та  Extreme Zone:music отримали по 35 000 гривень, а Club Kremen Judo - 30 000 гривень.


Хоча ці суми менші, ніж того хотілося б авторам проектів, та все ж вони дадуть поштовх для пошуку зацікавлених спонсорів.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Яцина, Анастасія Василенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

593
3 квітня 2019 23:07

Extreme Zone:scating та Extreme Zone:music - масштабні молодіжні фестивалі, які проходять в нашому місті більше 10 років. Вони направлені на розвиток сучасної молодіжної культури у різних напрямках

 

Это там где в прошлом году за бюджетные деньги пиджейки голыми жопами крутили ? А тогда дайте два.


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх