«Ми виявилися трохи свіжіше суперника»: «Кремінь» - переможець Весняного кубка Ниви

30.03.2019, 07:34 Переглядів: 1 856

 

Загалом усі команди на турнірі провели понад 5 ігор з гідними суперниками, які представляють першу та вищу ліги чемпіонату України та чемпіонату Молдови

Кременчуцький футбольний клуб "Кремінь", здолавши у фіналі "Прем'єр-Ниву" стає переможцем "Весняного кубка Ниви". За інформацією вінницького клубу, відбувся турнір серед юних футболістів U-14 "Весняний кубок Ниви". Всього у турнірі взяли участь 12 колективів, а саме: ДЮСШ 15 (Київ), BRV-ВІК (Володимир-Волинський), Прем'єр-Нива (Вінниця), Дачія (Кишинів), ОК ім. Піддубного (Київ), Кремінь (Кременчук), Буковина (Чернівці), Спортул (Кишинів), ДЮСШ 11-Чорноморець (Одеса), Зімбру (Кишинів), Арена (Харків) та Чайка (Черкаси).


За результатами жеребкування команди поділили на три квартети. В залежності від очкового доробку, здобутого на груповій стадії команди продовжили свою боротьбу у плей-офф турніру, де зіграли 8 кращих колективів, або ж у другому груповому етапі, де команди розіграли місця з 9 по 12.


Рівність команд між сбою доводить велика кількість серій післяматчевих пенальті під час чвертьфінальних, півфанальних та стикових матчів. Слід зазначити, що у кожному матчі команди віддавались на всі 100%. Саме це зробило турнір видовищним, а командам подарувало незабутні емоції.

 

Як висловились більшість тренерів команд, турнір стане для них головним етапом підготовки до регулярного сезону. У когось це чемпіонат України або ж області, у когось - Молдови. Найголовніше, що ці змагання не пройшли дарма та додали майстерності та розуміння футболу задля досягнення у майбутньому найвищих цілей.

 

Загалом усі команди на турнірі провели понад 5 ігор з гідними суперниками, які представляють першу та вищу ліги чемпіонату України та чемпіонату Молдови. 


У головному матчі турніру між собою зустрілись "Премє'р-Нива" (Вінниця) та "Кремінь" (Кременчук). Обидва колективи вибороли право зіграти у цьому матчі у серії післяматчевих пенальті. Вінничани обіграли "ОК ім. Піддубного" з Києва, а команда з Кременчука - футболістів "ДЮСШ 15". Переможцями змагань стали кременчужани, які перемогли "Прем'єр-Нива" з рахунком - 3:1. 


Олександр Янковський, тренер "Кременя" U-14:

- Перші емоції позитивні. Гра була складна, динамічна, насичена. Я вважаю, що по праву в фіналі були дві сильні команди. Сьогодні ми опинилися трохи свіжіше нашого суперника, плюс десь удача повернулася до нас стороною. Хлопчаки всі старалися, всі турнір пройшли рівно, на одному диханні. Було важкувато як і всім командам: напевно тому, що грали шість ігор за п'ять днів. А в загальному нам все сподобалося, тому із задоволенням будемо приїжджати сюди. Турнір хороший й ми раді, що виграли.


Боротьбу в турнірі Весняного кубка Ниви продовжує "Кремінь" U-12. 

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх