Сьогодні стартує історико-туристичний проект «Арт-орієнтування Кременчуком»

13.03.2019, 08:35 Переглядів: 3 023

 

Запуск віртуальної гри планується до Дня Європи 18 травня

13 березня о 12.00 кременчужан запрошують взяти участь в офіційному відкритті Арт-проекту та виставки картин біля центральних вітрин бібліотеки для дітей (вул.Соборна, 12/16). 


«Арт-орієнтування Кременчуком» - унікальний проект для нашого міста. Він покликаний залучити кременчужан до активного дослідження сучасного обличчя та історико-культурної спадщини рідного міста шляхом використання інноваційних технологій та творів мистецтв. Наступним етапом буде розробка віртуальної гри «Арт-орієнтування Кременчуком» для різних вікових категорій, в котрій у Googl-карті міста потрібно буде знайти місця, що зображені на картинах О.Бойко.


Працівники дитячої бібліотеки також підготують приємні сюрпризи для малечі. Такими стануть віртуальні пазли різного рівня складності: зібравши пазли, дитина збирає одну з картин нашого міста. Це – захоплююча подорож сучасним Кременчуком, яка спонукає дітей з родиною чи з друзями дослідити і вивчити рідне місто. Запуск віртуальної гри планується до Дня Європи 18 травня 2019 року. Презентація та детальна інструкція по грі «Арт-орієнтування Кременчуком» будуть представлені в кожному учбовому закладі та бібліотеках міста.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх