Двоє АТОвців з Кременчука отримають компенсацію за навчання

5.03.2019, 14:33 Переглядів: 1 945

Відшкодування вартості навчання у Вищих навчальних закладах кременчужани отримають з міського бюджету

Двоє учасників АТО з Кременчука отримають вищу освіту за рахунок міського бюджету, про це повідомляє прес-служба мерії.


Заступник міського голови Ольга Усанова зазначила, що цього року до програми «Захисник України» на 2018-2020 роки» внесли зміни,  відтепер учасники АТО та постраждалі учасники Революції Гідності мають можливість отримати відшкодування за навчання у вищих навчальних закладах не лише ІІІ та ІV рівнів акредитації, а й І та ІІ рівнів.


На комісії з розгляду заяв учасників бойових дій, які брали участь в АТО, ООС, учасників-добровольців антитерористичної операції, постраждалих учасників Революції гідності, які виявили бажання отримати вищу освіту за рахунок коштів міського бюджету у закладах вищої освіти Кременчука, розглянули заяви  від 2 учасників АТО. Один із них навчається у філії «Кременчуцького університету ВНЗ «Університету імені Альфреда Нобеля», інший у коледжі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Члени комісії вирішили, що обидва заявники мають право на отримання  відшкодування за навчання за рахунок міського бюджету за умови відсутності у них незадовільних оцінок за результатами екзаменаційної сесії за попередній семестр.


За інформацією департаменту соціального захисту населення та питань АТО,  у 2019 році вже укладено  договори на відшкодування вартості навчання 5 учасників АТО у філії «Кременчуцького університету ВНЗ «Університету імені Альфреда Нобеля» та Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського на загальну суму майже 32 тис. грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх