Суд в Москві залишив військовополоненого моряка Богдана Головаша під арештом

7.02.2019, 15:32 Переглядів: 2 658 Коментарів: 1

 

Апеляційну скаргу всіх моряків розглянуть протягом кількох днів

Московський міський суд відхилив апеляційну скаргу адвокатів чотирьох захоплених біля берегів Криму українських військовослужбовців: Володимира Терещенка, Сергія Попова, Богдана Головаша і Андрія Шевченка. Рішення суду - залишити моряків під арештом до 24 квітня. Як повідомив адвокат Микола Полозов, засідання проходили в закритому режимі за клопотанням слідства.




7 лютого Московський міський суд розпочав розглядати апеляційні скарги на продовження терміну арешту українським морякам. Моряки беруть участь в судових засіданнях групами по 4 людини. Судове засідання для другої групи відбудеться 12 лютого. Заплановано розгляд апеляційних скарг на продовження арешту щодо Романа Мокряка, Сергія Цибізова, Євгена Семидоцького й Андрія Оприска. 13 лютого розглядатимуться апеляційні скарги щодо Сергія Чуліби, Юрія Будзила, Богдана Небилиці і Юрія Без'язичного, а також В'ячеслава Зінченка, Михайла Власюка, Дениса Гриценка й Андрія Драча. Дати судових засідань з розгляду апеляційних скарг, за іншими 8-ми морякам, ще не призначені.


Напередодні засідання журналіст Роман Цимбалюк передав усім українським моряком в СІЗО «Лефортово» іменні продуктові набори від волонтерів.


- Самое сложное ещё впереди - теперь главное, чтобы сотрудники изолятора приняли все по строгой описи. Каждая из 24 сумок - именная. Надеюсь, наши парни не только не будут голодать, но и почувствуют, что деньги на передачи собраны простыми гражданами Украины и других стран. О моряках никто не забывает, их ждут дома, - написав Роман.




Богдана Головаша, який зараз знаходиться в полоні, всіляко намагаються підтримати не лише у Кременчуці. Так в Полтаві та Кременчуці з'явилися білборди з зображенням «Богдане, Полтавщина з тобою». А Race Nation випустили футболки з принтом «Незламний». Всі виручені кошти підуть для підтримки родини Богдана.



- У Race Nation беруть участь курсанти та офіцери військово-морських сил. Один з постійних учасників забігів Race Nation, матрос Богдан Головаш, цього разу не бере участь в забігу. Богдан є одним з нещодавно полонених моряків. За участі компанії Neptune Spear було розроблено принт #незламний, присвячений Богдану. У кожного є можливість приєднатись до акції та придбати футболку #незламний. Зібрані кошти будуть направлені матері Богдана. Учасники матимуть можливість вдягнути футболку на забіг та показати світу свою позицію. - йдеться у повідомленні Race Nation.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
7 лютого 2019 17:59

роSSия - современное убежище cpашизма


6 11

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх