У «Кременчукгазі» не виключають, що нові норми споживання газу знову скасує суд

6.02.2019, 13:35 Переглядів: 3 343 Коментарів: 6

Газові оператори мають намір оскаржувати рішення уряду в суді

У міськгазі не виключають, що нові (знижені) норми споживання газу для населення, які нещодавно ухвалив уряд, знову скасує суд. Про це розповів «Телеграфу» голова правління ПАТ «Кременчукгаз» Богдан Оксененко.

За його словами, оператори газових систем мають намір звертатися до суду, бо знову вбачають процедурні порушення в ухваленні рішення урядом.


Нагадаємо, уряд утричі зменшив норму споживання газу без лічильників.Таке рішення КМУ ухвалив на своєму засіданні 30 січня. Так, норма для домогосподарств без лічильників з 9,8 куб м на одну людину при користуванні газовою плитою знижена до 3,29 куб м.




Зазначимо, що судові процеси щодо норм уряд уже двічі програвав – а вигравали від цього газові оператори.

  • У 2015 році кременчужанам донарахували так званий «борг Яценюка» через те, що КМУ некоректно зменшив норму споживання газу (з 6 куб м на одну людину на плиту до 3 куб м), і стару норму зацікавлені особи повернули через суд. А людям донарахували оплату «заднім числом». Сталося це тоді, коли уряд очолював Арсеній Яценюк.
  • Уряд Гройсмана наступив на ті самі граблі, встановивши норму 3,3 куб м на одну людину на плиту. Ця норма знову була скасована судом за позовом газових операторів. Щоправда, споживачам уже не нараховували оплату «заднім числом». Але сама норма була збільшена втричі з 9.08.18 р. – до 9,8 куб м на одну особу на плиту. Відбулося повернення до «старих» норм встановлених ще в 1998 році.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
6 лютого 2019 14:03

Занесуть $ в самий гуманний і скасують.


14 0
767
6 лютого 2019 15:56

Вот это и есть враги народа, напару с судами которые отменяют.


14 0
157
6 лютого 2019 20:26

Может пора уже на самих операторов в суд подать?

К примеру за индивидуальные счетчики которые вложеныбыли в тариф но так и не установлены... (теперь уже в законе конкретно для таких как Оксенко уточнили что ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ, а не те которые ему понравяться)


8 0
1 168
6 лютого 2019 22:04

У міськгазі не виключають, що нові (знижені) норми споживання газу для населення, які нещодавно ухвалив уряд, знову скасує суд. Про це розповів «Телеграфу» голова правління ПАТ «Кременчукгаз» Богдан Оксененко.

Это не удивительно, ведь Оксененко со своей Кременчугср*кой для "правильного решения" прибегает к услугам продажных шл*х из Окружного административного суда Киева....

Был удивлен, что даже обычно сдержанный в высказываниях youtube-канал OmTV в сегодняшнем ролике позволил себе назвать Окружной административный суд Киева продажными тв*рями...Это уже что называется чаша терпения переполнена...


8 0
208
6 лютого 2019 23:19

в каком Мухосранске шестерки Фирташа из газовых компаний уже купили судью ?


6 0
0
7 лютого 2019 17:49

Фирташевских шавок жизнь ничему не учит...

глава Запорожгаза Мизик уже попал под уголовку.

в НАБУ зарегистрировано дело против Фирташа.

есть надежда, что его доведут таки до конца и прищемят хвост не только фирташу, но и его шакалам из обл и горгазов, жирующим на схематозе


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх