Центр культури і дозвілля на Раківці надовго залишився без концертної зали

31.01.2019, 15:05 Переглядів: 3 001 Коментарів: 1

ДСНС зачинило концертну залу через недотримання правил протипожежної безпеки, а грошей на те, щоб усунути порушення немає

Міський Центр культури і дозвілля на Раківці, на вулиці Космічній, 9, надовго без концертної зали: її зачинила ДСНС через недотримання правил протипожежної безпеки. Інші приміщення закладу експлуатуються. Про це розповів начальник управління культури та туризму Олександр Кондрашов на депутатській комісії з питань бюджету 30 січня. Голова комісії Олександр Плескун поцікавився перспективами ремонту закладу, де, до речі, знаходиться і картинна галерея Наталі Юзефович.


Пан Кондрашов зазначає, що на 2019 рік передбачено лише ремонт фасаду будівлі. За його словами, щоб усунути порушення, на які вказали пожежні, потрібен повний капремонт приміщення із заміною сценічного обладнання, лише встановленням протипожежної сигналізації не обійтися. Наразі навіть немає проекту капремонту будівлі, і гроші на це в бюджеті-2019 не передбачені, хоча управління культури та туризму, як каже його керівник, подавало бюджетний запит. Таким чином, концертна зала зі сценою зачинена на невизначений термін.


- Міський голова каже, що, можливо, гроші передбачать при перегляді бюджету, - зазначив він.


Бюджетна депутатська комісія підготувала доручення виконкому: дати пропозиції щодо виділення коштів на проект капремонту, щоб можна було зрозуміти, скільки грошей потрібно, і почати поетапно ремонтувати заклад.


Теги: культура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
31 січня 2019 17:42

Какое то время приходилось работать в этом заведении в паре с бывшим кинотеатром Юбилейный.Порядка там никогда не было-отмыв денег не более.Средства лучше вложить в здание Юбилейного что привести в порядок и сделать для жителей Раковки нормальный центо отдыха


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх