Розсічення не завадило хокеїсту «Кременчука» стати співавтором вирішальної шайби

15.01.2019, 10:34 Переглядів: 1 907

 

Огляд 29 туру: важкий матч для кременчужан в Києві, напружена боротьба в Харкові і розгром від «Донбасу»

13 січня пройшли три поєдинки 29 туру Української хокейної ліги - Парі-Матч. В рамках цих зустрічей в Києві місцеві «Вовки» чинили гідний опір «Кременчук», але поступилися в кінці матчу. Херсонський «Дніпро» не мав проблем з харківським МХК «Динамо», а «Донбас» всуху розгромив «Білий Барс». Про це повідомляє прес-служба УХЛ.


«Крижані Вовки» - «Кременчук» 1:3 (0:1, 0:0, 1:2)


Виходячи з результату і ходу гри, найбільш цікавим та інтригуючим вийшов поєдинок в столиці. «Крижані Вовки» провели непоганий матч проти «Кременчука». Богдан Поліщук вивів гостей вперед в першому періоді, і здавалося, що це початок чергового погрому киян. Але не тут-то було - господарі не відпускали опонентів у відрив, досить надійно захищалися, а також не забували гостро відповідати.


Інтрига закрутилася в заключні 20 хвилин. Спершу «Вовки» зрівняли рахунок після помилки оборони кременчужан - точний кидок наніс Михайло Бурнатов. Підопічні Олександра Савицького зуміли повернути втрачене лідерство тільки в завершальні п'ять хвилин. Владислав Грицьких забив другий гол у рівних складах, а в меншості вдалося вразити ворота Микити Глотова форварду гостей Олексію Вороні. 3:1 - непроста, але дуже важлива перемога «городян». «Кременчук» перервав серію з трьох поразок поспіль.


Під час матчу хокеїсту «Кременчука» Миколі Кисельову наклали шви на обличчя, проте з травмою він продовжив гру та став співавтором другої переможної шайби.

«Динамо» - «Дніпро» 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)


У подібному ключі розвивалися події і в наступній зустрічі туру, де «Динамо» приймало лідера першості з Херсона. Незважаючи на статус аутсайдера матчу, підопічні Олександра Куликова непогано проявили себе в стартовому періоді. Тож на перерву команди пішли при нулях на табло.


Хокеїсти «Дніпра» знайшли свій шанс в дебюті другої 20-хвилинки: Микита Коваленко закинув десяту шайбу в сезоні. Цей гол дещо заспокоїв гру, а херсонці здобули необхідну впевненість. Приспав пильність суперника, колектив Дмитра Підгурського провів другу результативну атаку - Микола Коляда реалізував більшість. У третьому періоді зміцнив перевагу гостей Іван Золотухін. Як не старалися «динамівці», але перешкодити Олегу Петрову записати в актив восьмий шатаут в сезоні вони не змогли.



«Донбас» - «Білий Барс» 7:0 (2:0, 1:0, 4:0)


Дещо несподівано «Донбас» всуху розгромив «Білий Барс», чим створив сенсацію в минулому турі. Тоді підопічні Костянтина Буценка перемогли на виїзді «Кременчук» 5:4. Щось подібне від команди чекали і в протистоянні з «Донбасом». Але в цьому поєдинку білоцерківці нічого не змогли вдіяти з опонентом, який набрав крейсерський хід. Відкрив рахунок у зустрічі Олександр Костиков, а під кінець періоду подвоїв перевагу донеччан Максим Разумов.


В середині матчу третю шайбу за «Донбас» дальнім кидком записав до свого активу Артем Пуголовкін. Побиття «Білого Барса» продовжилося в третьому періоді. По черзі забивали Ілля Смирнов, Максим Разумов (дебютний дубль форварда), Ілля Коренчук і Юрій Сильницький. Підсумкові 7:0 означали, що Богдан Дьяченко залишив свої ворота в недоторканності, а донецький клуб продовжив потужну серію до 13 перемог поспіль в УХЛ, 9 з яких на своїй арені.


Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх