У виконкомі розповіли, які мікрорайони Кременчука виявилися найактивнішими та найпасивнішими у голосуванні Громадського бюджету

7.01.2019, 09:03 Переглядів: 2 715

 

Розказали про кількість відданих голосів, який контакт-центр зареєстрував найбільше голосів та чому термінали обробили не всі голоси кременчужан

4 січня відбулося засідання робочої групи щодо результатів голосування Громадського бюджету-2018. Нагадаймо, переможців не назвали, проте неофіційні результати голосування відомі.


Спершу присутнім розповіли про голосування. Результати оголосив член робочої групи Євген Перевезенцев.


Отже, у голосуванні взяло участь 14 тис 274 кременчужанина. Для порівняння, у 2017 році свої голоси віддали 7 тис 641 осіб.


Кожен мав у запасі три голоси. Загалом за 57 проектів віддали майже 23 тисячі голосів (22 968). У минулому році ця цифра становила 14 тис 247.


63% голосів зареєстрували онлайн, 37% - офлайн. Якщо детальніше розглянути онлайн-голосування, то 9 тис 566 голосів «прийшло» через сайт Громадського бюджету, тобто за допомогою системи ідентифікації «BankID». 4 тис 882 голоси віддали через банківські термінали.


Щодо терміналів, то не всі спроби проголосувати були успішними. За інформацією Євгена Перевезенцева, з 9900 спроб зарахували 4482 голоси.


- Спілкувався з працівницею головного офісу «Приватбанку», яка керує цим напрямком. Вона сказала, що інколи могли бути збої у роботі, інколи у людини не було достатньо даних про неї в банку. Адже під час голосування офлайн і онлайн потрібні деякі дані, заповнені на 100%: телефон, паспортні дані, прописка. Якщо якоїсь інформації в банку не було, не можливо було проголосувати, тому що ідентифікація була недостатньою. Тому були такі збої, - пояснив Євген.


Член робочої групи зазначив, якщо далі використовуватимуть подібний метод голосування, варто змінити кількість полів для заповнення, щоб значення успішних спроб було більшим.


Щодо голосування по мікрорайонах Кременчука, то найактивніше голосували жителі Ревівки, Молодіжного та Молокозаводу. Найпасивнішими виявилися Крюків, 2 та 3 Занасипи.


Серед контакт-центрів «найпопулярнішим» став КЦ №13 (вулиця Юрія Кондратюка, 18). Там «назбирали» 4430 голосів.

Автор: Євгенія Каблучка Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх