Кременчуцький військкомат «відкрив полювання» за призовниками

3.01.2019, 15:36 Переглядів: 7 618 Коментарів: 2

У Кременчуцькому ОМВК розпочалася приписка до призовної ділянки 

Почалася приписка до призовної дільниці у Кременчуцькому ОМВК. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцького військкомату з посиланням на військового комісара Кременчуцького ОМВК підполковника Романа Сушка.  


Основним напрямом роботи Кременчуцького об'єднаного міського військового комісаріату є проведення в місті та районі заходів по допризовній підготовці юнаків, призову громадян на строкову військову службу та доставці у війська, приписка громадян до призовної дільниці.


У сучасних умовах вкрай важливо проведення вищезазначених заходів. Ця програма є основою для подальшого розвитку системи забезпечення якісного проведення призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України, проведення допризовної підготовки молоді та приписки громадян до призовної дільниці.


Отже, в січні 2018 року Кременчуцьким ОМВК розпочато чергову компанію по приписці громадян України чоловічої статі до призовної дільниці, яка продовжиться на протязі січня – березня цього року. Приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані до призовної дільниці раніше. Приписка проводиться Дніпровським районними військовим комісаріатом за місцем проживання з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.


Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.


Керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів мають звільнити від роботи чи навчання юнаків, яким необхідно пройти приписку і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.


Водночас інформуємо, що без посвідчення про приписку до призовної дільниці буде неможливо зареєструватись (знятись з реєстрації) за місцем проживання, вступити до навчального закладу, отримати диплом, влаштуватись офіційно на роботу тощо, також неподання у військовий комісаріат списків юнаків, які підлягають приписці до призовних дільниць відповідно до ст. 211-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

184
4 січня 2019 09:06

Вот вам и "контрактная" армия. Опять совковии методы. 

 


12 0
0
4 січня 2019 13:30

"Сложный был год: налоги, катастрофы, проституция, бандитизм и недобор в армию. С последним мириться было нельзя, и за дело принялся знающий человек — наш военком."

ДМБ


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх