У 2019 році у Кременчуці може з’явитися бетонний скейт-парк

26.11.2018, 12:35 Переглядів: 5 627

 

Проект по будівництву скейт-парку в Кременчуці переміг на обласному конкурсі

Якщо все вдасться, у 2019 році кременчуцькі ролери та скейтеристи «обкатуватимуть» нове місце. Проект «Будівництво бетонного скейт-парку в Кременчуці» став один із переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2018 року. Про це стало відомо на сайті Полтавської облради. 


За умовами конкурсу, проект реалізовуватимуть за кошти обласного бюджету та міської «скарбниці». 600 тисяч гривень має надати бюджет Полтавської області, 650 тисяч гривень повинні виділити з бюджету Кременчука.



Де розташують новий скейт-парк поки невідомо. Як повідомили у комунальному підприємстві «Кременчук-Інвест», місце розміщення обговорюватимуть на засіданні конкурсної комісії. Кременчужани також можуть долучитися до процесу вибору та надіслати свої пропозиції «Кременчук-Інвесту».


Щодо того, коли зведуть новий скейт-парк, ймовірно це відбудеться у 2019 році. За інформацією «Кременчук-Інвесту», зазвичай у квітні 2019 гроші має виділити область. Потім міська влада повинна провести тендер та визначити, хто будуватиме скейт-парк. Оскільки відповідний процес довготривалий, це може «затягнутися» на весь рік.


Нагадаймо, «розумні» зупинки, які продовжують встановлювати у місті, у 2017 році також «перемогли» в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх