Гриценко: Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться

26.11.2018, 13:00 Переглядів: 3 153

 

Рада національної безпеки та оборони повинна якнайшвидше затвердити план конкретних дій на ключових напрямах за умови введення воєнного стану.
Так Анатолій Гриценко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував рішення РНБО.
«Мобілізація оборонних зусиль зараз потрібна, це факт. Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться», - пише лідер «Громадянської позиції».


Окрім цього, Анатолій Гриценко підкреслив важливість того, де саме буде введений воєнний стан - на всій території України, чи в кількох областях.
«Питання вкрай важливе і рішення має бути обгрунтованим», - зазначив він.
У той же час політик наголошує на доцільності введення воєнного стану ще у 2014 році та згадує, як влада «видумувала будь-які причини, аби не мобілізувати країну для оборони як того вимагає Закон». На думку Гриценка, за це відповідальні особи повинні будуть понести покарання.
«Чим нас тільки не лякали, в тому числі припиненням співпраці з МВФ та іншими казками? Але це питання вже ставитимуть слідчі прокуратури, трохи пізніше», - зазначив Анатолій Гриценко.


Нагадаємо, раніше лідер «Громадянської позиції» відзначив, що на засіданні РНБО необхідно затвердити план дій з використанням оборонних, політичних, дипломатичних, юридичних, інформаційних та інших засобів.


За матеріалами блогу Анатолія Гриценка на "Українській правді"

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх