В пошуках легендарного раю через ящірок-людоїдів та летючих айсбергів: що новенького почитати кременчужанам

13.10.2018, 11:32 Переглядів: 1 657

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку осінніх книжкових новинок

 

Новая книга Сержа Брюссоло «Запретная стена» перенесет читателя в мир фантастики.

На севере царят грязь, голод и чудовищное тяготение, которое беспощадно давит на людей, превращая их в жалких монстров. Но никто не знает, что на юге скрывается за ужасной экваториальной стеной. Легенды говорят, что там лежит страна чудес, богатая и прекрасная. Но можна ли верить этим легендам? Нат живет на севере, где правят ящеры-людоеды, тираны Дозорные и каменные облака – настоящие летучие айсберги, способные погубить целые города. Устав от этого мрачного мира, Нат отправляется на поиски легендарного рая. Но великая стена скрывает немало тайн… одна другой страшнее.

 


Тільки осмисливши минуле, пізнавши витоки своєї культури та історії, можна краще зрозуміти сьогодення й уявити майбутнє. Розгорнувши книжку Ірини Ігнатенко «Етнологія для народу», ви поринете в дивовижний світ української минувшини: звичаї й обряди, свята та традиції, розповіді про сімейну й трудову обрядовість у різних куточках України. Деякі з цих традицій живуть лише на сторінках книг, інші міцно увійшли в наше життя.

 


Джоджо Мойєс «Один плюс один».

У житті Джесс Томас – матері-одиначки все йде шкереберть. Вона змушена працювати на двох роботах, щоб прогодувати дітей. Та сама вона мріє про мужнього лицаря, що витягне її з цієї безодні та розірве коло нещасть. Ед Ніколсон – успішний комп’ютерник у великій корпорації. Джесс інколи прибирає в його розкішному будинку. Але і у Еда не все так ідеально, як здається. Розчарований у житті одинак, він не вірить, що знайде своє щастя…

 


Чарлз Тодд «Красная дверь».

Англия, Ланкашир, 1920 год.

В доме с красной дверью лежит тело женщины, которую избили до смерти. Говорят, что два года назад она покрасила эту дверь перед встречей мужа, возвращающегося с фронта.

Тем временем в Лондоне человек, страдающий таинственной болезнью, сначала исчезает, а потом так же внезапно появляется. Он не может объяснить своего выздоровления.

Инспектор Иен Ратлидж, вовлеченный в оба дела и упирающийся в стену молчания, должен разгадать обе тайны, прежде чем отдать под суд безжалостного убийцу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх