У разі бездіяльності розслідування «Антимайдану» бійці пригрозили лінчуванням

11.10.2018, 12:24 Переглядів: 2 980

 

Наближається 5 річниця початку Революції гідності, а розслідування й досі не завершене

Нових керівників прокуратури та поліції Кременчука закликають зрушити з «мертвої точки» справу щодо «Антимайдану». Боєць АТО, голова ГО «Спілка ветеранів добровольців України» Юрій Крамаренко на сесії Кременчуцької міської ради заявив, що наближається 5 річниця початку Революції гідності, а розслідування й досі не завершене, винні не покарані.


- Ми пам'ятаємо, як з Кременчука виїжджали цілі колони автобусів з людьми, яких супроводжувала міліція, - заявив з трибуни Юрій Крамаренко.


Справа правоохоронцями була порушена стосовно керівництва кременчуцького осередку Партії регіонів, а також представників депутатського корпусу Кременчуцької міської ради, які з грудня 2013 по лютий 2014 року організовували поїздки кременчужан до Києва для участі в масових заворушеннях - забезпечували транспортування і координували дії. Це ч. 1 ст. 294 КК України - організація масових заворушень. За цей час справа «глохла» й «рухалася з мертвої точки», але за 4 роки винні й досі не покарані.



У травні 2016 року перший заступник керівника Кременчуцької місцевої прокуратури Денис Ковинько повідомив, що у слідства немає підстав кого-небудь звинуватити за організацію поїздок «тітушок» на Майдан. В лютому 2017 року керівник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар заявив, що закріпили двох слідчих і трьох оперативних працівників, щоб вони супроводжували всі матеріали справи. Проте за цей час суттєвих зрушень не відбулося.


Саме тому боєць Юрій Крамаренко звернувся до нових керівників прокуратури Дмитра Демченка та поліції Сергія Терели зрушити справу щодо «Антимайдану» з «мертвої точки». У разі бездіяльності розслідування організації масових заворушень та відправлення людей на «Антимайдан» бійці пригрозили лінчуванням (самосуд - ред.).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх