Дворазовий володар Кубка Стенлі відкриє хокейний матч «Донбас» - «Кременчук»

14.09.2018, 11:41 Переглядів: 2 189

 

Це буде ювілейне 40 протистояння між "Кременчуком" та "Донбасом"

Сьогодні, 14 вересня на льодовій арені «Альтаїр» в Дружківці Донецької області стартує новий сезон Української хокейної ліги-2018/19. У матчі-відкритті традиційно між собою зіграють чемпіон і віце-чемпіон країни - «Донбас» та «Кременчук». Примітно, що такий матч відкриває вже другий сезон поспіль. 



Майже рік тому (8 вересня 2017) «Донбас» також в статусі чемпіона України приймав «срібний» «Кременчук», та гра завершилася з рахунком 5:2 на користь донецької команди, а першу шайбу в сезоні на свій рахунок записав захисник Юрій Шпак, який в новому сезоні УХЛ буде грати в клубі-новачка чемпіонату України - херсонському «Дніпрі».


«Донбас» і «Кременчук» - мабуть, самі принципові суперники чемпіонату України останніх років. Починаючи з 2015 року, команди провели 39 ігор (!) Один проти одного в офіційних і товариських турнірах. Статистика зустрічей: 27:12.


Крайня зустріч між командою Юліуса Шулера й Олександра Савицького завершилася перемогою «городян» на Donbass Open Cup-2018 з рахунком 4:2. Саме ця поразка не дозволило «Донбасу» виграти передсезонний домашній турнір, тобто, мотивація взяти реванш у суперника буде високою, як у хокеїстів, так і у нового головного тренера донеччан персонально.


Окремою родзинкою матчу стане топ-гість церемонії відкриття сезону Української хокейної ліги в Дружківці - дворазовий володар Кубка Стенлі, екс-капітан «Донбасу» Руслан Федотенко.


Екс-капітан донеччан, дворазовий переможець Кубка Стенлі Руслан Федотенко, який в сезонах 2012/13 і 2013/14 виступав у складі донецького "Донбасу" проведе серію майстер-класів для вихованців найчисленнішою дитячо-юнацької спортивної школи України - ДЮСШ ХК «Донбас».


Поєдинок «Донбас» - «Кременчук» розпочнеться о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі XSPORT.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх